ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۳۹۶۳۷
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۵

تشکیل کمیته حمایت از طرح سلامت

رئیس کل بیمه مرکزی در جلسه مدیران عامل شرکت های بیمه با تشریح مزیت های طرح سلامت، بر لزوم همراهی شرکت های بیمه با این طرح تأکید و اضافه کرد:موضع صنعت بیمه در این راستا باید سنجیده و تعریف شده باشد.
تدبیر24: محمد ابراهیم امین در این نشست از تشکیل کارگروه 'بیمه و طرح سلامت' برای اجرایی شدن برنامه های این کمیته خبر داد و از اعضای این کارگروه خواست طی چند روز آینده نسبت به رفع موانع و مشکلات پیش رو اقدام کنند تا همراهی کامل و منسجم شرکت های بیمه در این طرح صورت پذیرد.

رئیس کل بیمه مرکزی در این جلسه از مدیران صنعت بیمه خواست تا با اتخاذ یک موضع واضح، شفاف و تخصصی و با در نظر گرفتن اهداف و سیاست های دولت تدبیر و امید در راستای خدمت به مردم گام بردارند.

مدیران عامل بیمه ایران، میهن، پاسارگاد و سرمد، عضو هیئت مدیره بیمه دانا، معاون فنی بیمه های اشخاص بیمه کارآفرین و نماینده بیمه مرکزی از اعضای کارگروه 'بیمه و طرح سلامت' هستند. در این جلسه مدیران عامل شرکت های بیمه نیز به طرح مشکلات و نقطه نظرات خود در ارتباط با این طرح پرداختند.

گفتنی است، براساس استاندارد های جهانی دولت ها باید حدود 34 درصد هزینه های درمان و بیمه ها 25 و بیمه های خصوصی 19 درصد هزینه های درمانی مردم را بپردازند اما در کشور ما بیمه ها 6.18 درصد و بیمه های خصوصی 3.7 درصد و دولت 20 درصد را می پردازند. براساس آمارهای غیررسمی حدود 70 درصد از هزینه های بخش درمان و سلامت از جیب مردم پرداخت می شود و به همین علت سالانه 5.7 درصد از مردم براثر هزینه های درمانی به زیر خط فقر می روند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: