آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۳۹۶۷۶
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۳

انفجار در مقرپلیس پایتخت افغانستان

انفجار در مقر فرماندهی پلیس کابل پایتخت افغانستان که گفته می شود ناشی از حمله انتحاری بوده است، یک کشته و 8 زخمی بر جای گذاشت.
تدبیر24: یک مقام امنیتی افغانستان روز یکشنبه به رسانه ها گفت بر اثر انفجار در طبقه سوم ساختمان فرماندهی پلیس پایتخت افغانستان رییس دفتر فرماندهی پلیس کابل کشته شده است.

بر اساس گزارش ها ژنرال ظاهر ظاهر رییس پلیس کابل هدف حمله بوده است.

ژنرال 'ظاهر ظاهر 'رییس پلیس کابل که از این سوء قصد جان به در برده است، در گفت وگو با رسانه ها گفت که چگونگی وقوع رویداد در دست بررسی است.

وزارت بهداشت افغانستان نیز در گزارش های اولیه از کشته شدن یک تن و زخمی شدن 8 تن دیگر بر اثر این انفجار خبر داده است.

طالبان با انتشار بیانیه ای مسئولیت این حمله را بر عهده گرفته است.

ساعت 7 صبح امروز (یکشنبه) به وقت محلی نیز انفجار دیگری در منطقه موسوم به شاه شهید کابل هنگام عبور خودروی نیروهای امنیتی افغانستان، این منطقه را به لرزه در آورد.

'ایوب سالنگی'، معاون ارشد امنیتی وزارت کشور افغانستان اعلام کرد که انفجار در منطقه شاه شهید کابل تلفاتی در بر نداشته است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: