ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۹۶۹۱
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۵

موافقتنامه حمل ونقل با پرتغال

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری از امضای موافقت نامه 25 ماده ای حمل و نقل هوایی ایران با جمهوری پرتغال به عنوان یکی از اعضای اتحادیه اروپا برای اولین بار خبر داد.
تدبیر24: علیرضا جهانگیریان اظهار داشت: در سفر هیات ایرانی به پرتغال، گسترش روابط هواپیمایی و امضای موافقت نامه حمل و نقل هوایی بین دو کشور مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: طی مذاکرات فشرده ای که روزهای چهاردهم و پانزدهم آبان ماه سال جاری در لیسبون صورت گرفت، موافقت نامه 25 ماده ای حمل و نقل هوایی بین ایران و پرتغال نهایی شد و به امضای موقت روسای هواپیمایی کشوری دو طرف رسید.

وی خاطرنشان کرد: در مذاکرات صورت گرفته همچنین تفاهم نامه هوایی بین دو کشور که حاوی جزئیات اجرایی کردن پروازها است به امضای طرفین رسید.

جهانگیریان تصریح کرد: با توجه به آنکه اتحادیه اروپا پروتکل ویژه ای را به منظور امضا موافقت نامه اعضای آن با سایر کشور ها تدوین کرده لذا مذاکرات در این زمینه بین سایر کشورها با کشورهای عضو اتحادیه اروپا از حساسیت بیشتری برخوردار بوده و دارای مولفه های خاص خود است.

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری افزود: موافقت نامه هوایی فیمابین جمهوری اسلامی ایران و پرتغال که برای اولین بار با یکی از 28 کشور عضو حاضر اتحادیه اروپا طی 35 سال اخیر به امضا رسیده براساس پروتکل جدید و طی مذاکرات مبسوط نهایی شده است.

معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: براساس این موافقت نامه شرکت های هواپیمایی طرفین مجازند تا سقف 7 پرواز برنامه ای هفتگی و به تعداد نامحدود پروازهای غیربرنامه ای با موافقت سازمان های هواپیمایی کشوری دو طرف به انجام برسانند.

وی خاطرنشان کرد: از سوی ایران شرکت هواپیمایی ایران ایر و از سوی پرتغال شرکت هواپیمایی یورو آتلانتیک به عنوان شرکت های برگزیده معرفی شدند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: