ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۳۹۷۸۸
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۲

بالوتلی در فهرست جدید کونته

سرمربی تیم ملی فوتبال ایتالیا ماریو بالوتلی را برای دو دیدار در مرحله انتخابی جام ملت‌های اروپا به اردوی آتزوری فرا خواند.
تدبیر24: ایتالیا هفته آینده باید در دو دیدار در انتخابی جام ملت های اروپا 2016 برابر کرواسی و آلبانی به میدان برود.

آنتونیو کونته، سرمربی تیم ملی ایتالیا 26 بازیکن را به اردوی تیم ملی این کشور دعوت کرد که نام ماریو بالوتلی نیز در این فهرست به چشم می‌خورد. این در حالی است که بالوتلی از زمان پیوستن به لیورپول نمایش ضعیفی داشته است و نتوانسته در لیگ برتر گلزنی کند. این مهاجم پرحاشیه تنها یک بار در لیگ قهرمانان برابر لودوگراتس موفق شده بود برای تیمش گلزنی کند و در اردوی قبلی ایتالیا غایب بود.

آندره‌آ پیرلو به دلیل مصدومیت در فهرست تیم ملی ایتالیا برای این دو دیدار جایی ندارد.

فدراسیون فوتبال ایتالیا پس از نمایش ضعیف در جام‌جهانی برزیل، چزاره پراندلی را از کار برکنار و آنتونیو کونته را به عنوان سرمربی تیم ملی ایتالیا انتخاب کرد. ایتالیا در چهار بازی با هدایت کونته پس از جام‌جهانی برزیل توانسته پیروز شود. لاجوردی‌پوشان در این چهار دیدار موفق شدند تیم‌های هلند، نروژ، آذربایجان و مالت را از پیش رو بردارند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: