ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۳۹۸۱
تاریخ انتشار: ۳۱ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۲

استقبال کیهان از دیدار اوباما و روحانی

حتی به نظر می آمد که روزنامه کیهان نیز از ایجاد یک دیدار تاریخی که می تواند به خصومت های واشنگتن و تهران پایان دهد، استقبال کرده است
به گزارش تدبیر24 به نقل از جام، روزنامه گاردین در مطلبی نوشت:

اصولگرایان در ایران نیز اکنون عقب کشیده اند و خود آنها نیز منتظر هستند که دیدار روحانی و اوباما آیا تاریخ را نوع دیگری رقم خواهد زد.

 

آنها همچنین از رئیس جمهور روحانی در این سفر به نیویورک حمایت کرده اند؛ اکنون روحانی نشان داد که چه طور کشور را در حمایت از خود متحد کرده است.

 

این در حالیست که رهبران حزب مخالف در ایران نیز بعد از پیروزی آقای روحانی امیدوار تر شده و آنها نیز از بهتر شدن روابط کشورشان با غرب خرسند هستند.

 

تیتر روزنامه ها در روز شنبه در تهران نشان می داد خوش بینی در ایران افزایش یافته است و حتی به نظر می آمد که روزنامه کیهان نیز از ایجاد یک دیدار تاریخی که می تواند به خصومت های واشنگتن و تهران پایان دهد، استقبال کرده است.


به نظر می آید که هم روحانی و هم اوباما برای ایجاد یک توافق سازنده عجله دارند زیرا روحانی در ابتدای کار هست و می خواهد اوضاع کشورش را هرچه زودتر سامان بخشد و از ظرفی اوباما نیازمند یک کار بزرگ در سیاست خارجه خودش می باشد.

 

آقای روحانی خواستار کاهش تحریم ها علیه ایران است. او در صورت موفقیت در این زمینه می تواند در حالیکه سر خود را بالا می گیرد، به تهران بازگردد.

 


بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: