ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۹۸۲۰
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۳ - ۱۶:۲۰

تاثير عشق بر واكنش مغز به خطر

تحقیقات جدید دانشگاه اکستر نشان می‌دهد تصاویر مربوط به عشق، عکس‌العمل مغز را نسبت به تهدیدها کاهش می‌دهد.
تدبیر24: محققان در این تحقیقات پی بردند هنگامی که اشخاص تصاویر عاطفی را مشاهده می‌کنند، منطقه آمیگدالا یا بادامه مغز که بر تهدیدهای دریافتی مغز کنترل دارد، نسبت به تصاویر و کلمات تهدیدآمیز پاسخی نشان نمی‌دهد. این نتیجه حتی در زمانی که شخص به محتوای عکس‌های اولیه توجه نداشت نیز رخ داد.

در این بررسی 42 نفر شرکت داشتند و محققان از روش تصویربرداری تشدید مغناطیسی عملکردی برای مطالعه پاسخ‌های مغزی استفاده کردند.

نتایج این تحقیق نشان داد یادآوری خاطرات عاشقانه سبب کاهش پاسخ‌های مغز به عوامل تهدید کننده می‌شود و منابع تسکین‌دهنده پس از موقعیت‌های استرس‌زا را فعال کرده و بر عملکرد مغز تاثیر دارد.

یافته‌های این تحقیق به توضیح تاثیر حمایت‌های اجتماعی در بازیابی موفقیت‌آمیز بیماران آسیب‌های روحی و روانی کمک می‌کند.

منبع: Social, Cognitive and Affective Neuroscience
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: