فرمانده مرزبانی سیستان و بلوچستان از کشف و ضبط 990 کیلوگرم انواع مخدر یکشنبه شب با همکاری اداره کل اطلاعات استان در سراوان خبر داد.
تدبیر24: سرتیپ دوم پاسدار' رهام بخش حبیبی ' افزود: این محموله شامل 930کیلوگرم تریاک و 60کیلوگرم هرویین است که در این ارتباط یک قبضه اسلحه، مقداری مهمات و وجه نقد و سه دستگاه مخابراتی از قاچاقچیان بدست آمد.
وی در مورد چگونگی کشف این محموله گفت:مرزداران استان مستقر در هنگ مرزی سراوان با همکاری سربازان گمنام امام زمان(عج) از قصد قاچاقچیان مواد مخدر به داخل کشور مطلع شدند و تمامی محورهای احتمالی ورود آنها، در پوشش کامل نیروهای عملیاتی مرزداران قرار گرفت.
وی افزود: یکشنبه شب ماموران موفق شدند تعداد دو دستگاه خودرو تویوتا هایلوکس و پژوه 405 را که قصد ورود به خاک کشور داشتند، مشاهده کنند.
حبیبی خاطر نشان کرد:ماموران برای متوقف کردن این دو خودرو وارد عمل شدند و پس از بی توجهی قاچاقچیان با رعایت قانون بکارگیری اسلحه با آنها درگیر شدند و قاچاقچیان سرانجام به یکی از روستاهای مرزی فرار کردند و ماموران پس از هماهنگی با مقام قضایی، منزل مورد نظر را شناسایی کردند.
فرمانده مرزبانی استان افزود: ماموران هر دو دستگاه خود را متوقف کردند و سوداگران مرگ که توان رویارویی را نداشتند با برجاگذاشتن محموله مواد مخدر در یکی از منازل با استفاده از تاریکی شب فرار کردند.
این مقام ارشد مرزبانی استان، مرزهای سیستان و بلوچستان را برای متجاوزان، قاچاقچیان و معاندان ناامن خواند و تاکید کرد: با همکاری خوب مردم مرزنشین،مرزداران بدون چشم پوشی با اعمال خلاف قانون قاطعانه برخورد خواهند کرد.
ماموران انتظامی استان روزیکشنبه با دستگیری دو قاچاقچی 12کیلوگرم هرویین در جنوب سیستان و بلوچستان کشف و ضبط کردند.
گفتنی است معاون مقابله با عرضه و امور بین الملل ستاد مبارزه با مواد مخدر یکشنبه شب در زاهدان گفت که 55 درصد مواد مخدر در سه استان سیستان و بلوچستان، هرمزگان و کرمان کشف می شود.
'اسدالله هادی نژاد' افزود: عمده باندهای مواد مخدر و محموله های بزرگ مربوط به این سه استان است که مقابله و مبارزه با قاچاقچیان و سوداگران مرگ در اولویت جدی نیروهای اطلاعاتی، بسیجی و انتظامی این مناطق قرار دارد.
همچنین علی اصغر میرشکاری، معاون امنیتی و انتظامی استانداری سیستان و بلوچستان دیروز(یکشنبه) در نشستی گفت: این استان در مجاورت مرکز عمده تولید مواد مخدر منطقه قرار دارد و 53 درصد ناامنی ها در سیستان و بلوچستان طبق آمارهای موجود مستقیما در ارتباط با مواد مخدر است .
وی افزود: 44درصد ناامنی ها نیز به صورت غیرمستقیم در ارتباط با مواد مخدر است که از آن جمله می توان به درگیریهای طایفه ای و یا اختلافهای خانوادگی اشاره کرد .
به گفته وی مواد مخدر نه تنها کانون مهم اقتصادی برای مافیای قاچاق مواد مخدر است بلکه کانونی برای اشرار و معاندان نیز هست.