ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۳۹۸۳۴
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۳ - ۱۷:۳۴

نشت هم اندیشی در ارزروم ترکیه

نخستین نشست هم اندیشی دانشجویان و اساتید زبان و ادبیات فارسی با شرکت استادان و دانشجویانی از ایران و ترکیه روز دوشنبه در دانشگاه آتاترک ارزروم برگزار شد.
تدبیر24: این نشست را وابستگی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران با همکاری بخش زبان و ادبیات فارسی دانشگاه آتاترک در دانشکده ادبیات این دانشگاه برگزار کرد.

این نشست با اقبال تعداد زیادی از دانشجویان بخش زبان و ادبیات فارسی و دوستداران زبان فارسی روبه رو شد .

'رحیم کوشش' استاد ایرانی و میهمان بخش زبان و ادبیات فارسی در این نشست با خواندن شعر مرگ قو و ابراز نهایت صناعت و احساس ادبی این شعر حاضران را بیش از پیش با فصاحت زبان فارسی آشنا کرد.

'حسن دیدبان' وابسته فرهنگی سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران در ارزروم همچنین برگزاری چنین نشست های ادبی را برای تقویت مکالمه دانشجویان زبان وادبیات فارسی و آشنایی با زیبایی شناسی زبان وادبیات فارسی بسیار موثر ومفید دانست.

وی با خواندن اشعاری از قیصر امین پور مورد تشویق دانشجویان و حاضران جمع قرار گرفت.

همچنین پرفسور 'ویس دگیرمنچای' معاون دانشکده ادبیات و استاد بخش زبان و ادبیات فارسی دانشگاه ارزروم با اشعار به مثنوی معنوی، وجود شخصیت های ادبی همچون مولانا را بسیار ارزشمند دانست.

وی از ادبیات و دین به عنوان عوامل مهم در پیوند های ارزشی ملت ها یادکرد.

پرفسور 'نعمت ییلدیریم' از دیگر مقام های دانشگاه ارزروم از وابستگی فرهنگی سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران تقدیر و ابراز امیدواری کرد که این نشست ها با حمایت های وابستگی فرهنگی کشورمان ادامه داشته و دانشجویان با ادبیات غنی فارسی بیشتر آشنا شوند.

'احد امیر چوپانی' از اساتید ایرانی الاصل بخش زبان فارسی در ترکیه با شمردن زیبایی ها و توانمندی های ایران از وابستگی فرهنگی کشورمان خواست که دانشجویان زبان فارسی را با این زیبایی ها آشنا کرده و امکان ایجاد دوره های آموزشی، علمی و تفریحی در جمهوری اسلامی ایران را برایشان فراهم آورند تا شنیده های خویش را در قالب دیده ها بگنجانند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: