اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

ابراهیم متقی - فشارهاي بين‌المللي و محدوديت‌هاي اقتصادي ايران پس از 5 مهر افزايش بيشتري پيدا مي‌كند. اين امر به‌گونه اجتناب‌ناپذير تأثير خود را بر زندگي اقتصادي و قابليت‌هاي تاكتيكي ايران به‌جا خواهد
منابع انسانی در بزنگاه آینده

منابع انسانی در بزنگاه آینده

محمدمهدی محمدی - روایت و تحلیلی از آخرین گزارش McKinsey & Company معتبرترین شرکت مشاوره مدیریت جهانی با عنوان HR Monitor 2025
پنجشنبه ۱۰ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 02
کد خبر: ۳۹۹۱۵
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۲
رویترز:

روابط اوباما و پوتین؛همچنان یخ‌ز ده

'باراک اوباما' رییس جمهوری آمریکا و 'ولادیمیر پوتین' همتای روس وی در حاشیه نشست سازمان همکاری اقتصادی آسیا - اقیانوسیه (اپک) چند بار به کوتاهی رویارو شدند که بیشتر از آنکه به کاهش تنش ها منجر شود، روابط سرد طرفین را برملا کرد.
تدبیر24: در حالیکه اوباما و پوتین در این هفته دو بار در نشست های اپک و گروه 20 به ترتیب در پکن و 'بریسبون' استرالیا با یکدیگر دیدار می کنند، احتمال تعامل مثبت آنها بسیار کم است، به ویژه آنکه طرفین در مراسم خوشامدگویی رییس جمهوری چین به سران کشورهای عضو اپک که دوشنبه شب برگزار شد، برخورد سردی داشتند.

نشست سران 21 کشور عضو سازمان همکاری های اقتصادی آسیا - اقیانوسیه روزهای دوشنبه و سه شنبه 10 و 11 نوامبر (19 و 20 آبان) در پکن برگزار می شود.

'دیمیتری پسکوف' سخنگوی کاخ کرملین گفت که دو طرف چند بار در روزهای دوشنبه و سه شنبه دیدار کرده اند، یک مقام آمریکایی نیز این امر را تایید کرد اما مانند پسکوف جزئیاتی در این زمینه ارائه نداد.

به نظر می رسد موضوعات زیادی برای طرفین مهم باشد، اما نقطه مشترکی در هیچ یک از آنها از جمله بحران اوکراین، وضع جنگ داخلی در سوریه و حمایت روسیه از 'بشار اسد' رییس جمهوری سوریه ندارند.

اوباما و پوتین که در یک سال گذشته بیشتر از طریق تلفن با هم ارتباط داشته اند، برای آخرین بار در ماه ژوئن 2014 (خرداد/تیر 93) در فرانسه دیدار کرده بودند، در حالیکه روابط آمریکا - روسیه به سطح جنگ سرد رسیده است.

'بن رودز' معاون مشاور امنیت ملی اوباما در پکن در جمع خبرنگاران گفت: هر برخوردی بین دو طرف فرصتی برای اوباماست تا به پوتین یادآوری کند برای حل مسالمت آمیز بحران اوکراین وعده داده است. پوتین بخوبی از موضع ما آگاه است.

مقامات ارشد آمریکایی گفته اند طرحی برای دیدار و مذاکره اوباما و پوتین در نشست اپک یا گروه 20 برنامه ریزی نشده است.

نشست سران گروه 20 در 'بریسبن' استرالیا در شنبه و یکشنبه هفته آتی 15 و 16 نوامبر (24 و 25 آبان)، نشست دیگری است که اوباما و پوتین در آن دیدار خواهند کرد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: