ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۴۰۰۱۶
تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۶

نوشیدن آب‌های آلوده عامل بیماری صرع

نتایج آزمایش های سازمان جهانی بهداشت نشان می دهد که مصرف گوشت های نپخته به ویژه گوشت خوک، نوشیدن آب های آلوده به تخم کرم کدو و یا بهداشت ضعیف عمده ترین عامل آلودگی انسان به عفونت ناشی از کرم کدو است که در ابتلا به صرع نقش دارد.
تدبیر24: طبق اعلام این سازمان عفونت سیستم عصبی مرکزی به کرم کدو عامل اصلی ابتلا به صرع در جهان است.

این سازمان افزود: مصرف گوشت نپخته به ویژه گوشت خوک و نوشیدن آب های آلوده به تخم کرم کدو و بهداشت ضعیف عمده ترین عامل بروز بیماری 'نوروسیستی سرکوسیس' است؛ این بیماری نوعی عفونت در سیستم عصبی مرکزی بدن انسان است.

کرم کدوی خوکی (تنیا سولیوم) در ابتلا به این بیماری نقش دارد. در این بیماری کیست هایی در مغز و ستون فقرات انسان ایجاد می شود که عامل اصلی صرع است.

درصورتی که این عفونت درمان نشود، وضعیت جدی تر به نام سرکوسیس بروز می کند که با حمله لاروهای این کرم به بافت بدن بروز می کند.

زمانی که لارو در سیستم عصبی مرکزی، ماهیچه ها، پوست و چشم ایجاد می شوند منجر به ایجاد نوروسیستی سرکوسیس می شود که شدیدترین شکل بیماری سرکوسیس است و عامل اصلی بروز صرع به شمار می رود.

بر اساس آمار های این نهاد در حال حاضر بیش از 50 میلیون نفر از مردم جهان به بیماری صرع مبتلا هستند که 80 در صد از این بیماران در کشور های توسعه یافته جهان زندگی می کنند.

به گزارش این نهاد بین المللی نزدیک به 40 میلیون نفر از مردم کشور های توسعه یافته به این بیماری مبتلا هستند.

صرع مجموعه ای از اختلالات عصبی مزمن است که با حمله عصبی بروز می کند. این حملات ممکن است بسیار خفیف و غیرقابل شناسایی یا طولانی مدت و با لرزش شدید همراه باشد.

این بیماری در بیشتر موارد دلیل مشخصی ندارد اما در برخی افراد به دلیل آسیب مغزی، سرطان مغز و سوء استفاده از دارو و الکل بروز می کند.

صرع را نمی توان درمان کرد، اما حملات ناشی از آن را می توان با مصرف دارو تا حد ۷۰ درصد کنترل کرد. برای افرادی که مصرف دارو در آنها موثر نیست، جراحی، تحریک عصبی یا تغییر در رژیم غذایی تجویز می شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: