ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۰۰۲۵
تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۵

آوارگی 13.6میلیون تن در عراق و سوریه

سازمان ملل اعلام کرد که در پی جنگ‌ها و درگیری‌ها در سوریه و عراق حدود 13.6 میلیون تن از منازل خود در این دو کشور آواره شده‌اند.
تدبیر24: امین عواد، رئیس دفتر کمیساریای عالی امید پناهندگان سازمان ملل در خاورمیانه و شمال آفریقا اعلام کرد که در پی وقوع جنگ‌ها و درگیری‌ها در عراق و سوریه 13.6 میلیون تن در این دو کشور از منازل خود آواره شده‌اند که از این میزان 7.2 میلیون تن در داخل سوریه هستند و 3.3 میلیون تن به خارج از سوریه رفته‌اند. 1.9 میلیون تن هم به دلیل اقدامات داعش در داخل عراق آواره شده‌اند و یک میلیون تن دیگر هم پیش از حمله داعش آواره بوده‌اند و 190 هزار عراقی نیر کشور را برای یافتن مکانی بهتر ترک‌ کرده‌اند.

عواد افزود: حدود 7.2 میلیون سوری در داخل سوریه آواره شده‌اند و ما در حال حاضر به 58 میلیون دلار برای کمک به حدود یک میلیون تن آواره در فصل زمستان نیاز داریم اما متاسفانه جامعه جهانی هیچ کاری برای برآوردن نیازهای این آوارگان انجام نمی‌دهد.

وی ضمن اشاره به کمبود منابع مالی برای حمایت از آوارگان گفت: در حال حاضر حدود یک میلیون آواره نیاز شدیدی به پتو و لباس‌های گرم برای مقابله با سرمای زمستان دارند و ما باید اولویت را به افرادی بدهیم که در مناطق سردتر زندگی می‌کنند.

در همین راستا ملیسا فلمینگ، سخنگوی کمیساریای عالی امور پناهندگان سازمان ملل گفت: کمبود منابع مالی برای حمایت از آوارگان تاثیر منفی بر آمادگی و اقدامات ما برای فصل زمستان خواهد داشت و این کمیساریا برای ارائه کمک به آوارگان ناچار است گزینه سختی را اتخاذ کند.

وی افزود: فصل زمستان آتی چهارمین فصلی است که بر آوارگان سوری در خارج از وطنشان می‌گذرد و یک میلیون و 900 هزار عراقی مجبور شده‌اند که مناطق خودشان را در سال‌جاری میلادی ترک کنند.

همچنین کمیساریای اروپا در لبنان اعلام کرد که حدود 15 میلیون دلار به عنوان کمک بشردوستانه به آوارگان سوری در لبنان اختصاص داده است و هدف از این کمک حمایت از ده‌ها هزار آواره سوری است که برخی از آنها تاکنون هیچگونه کمکی را دریافت نکرده‌اند.

منبع: پایگاه اینترنتی شبکه خبری الجزیره
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: