ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۰۰۳۴
تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۴

تغییر روحیه با تلفن همراه

محققان آمریکایی دستگاه تلفن همراه جدیدی زا طراحی کرده‌اند که با استفاده از شوک الکتریکی ضعیف، خلق و خوی افراد را بهبود می‌دهد.
تدبیر24: دستگاهی که توسط محققان شرکت Thync ساخته شده است، شامل الکترودهایی است که از تلفن همراه به سر و گردن کاربر متصل شده و شوک الکتریکی ضعیفی را به این نواحی وارد می‌کنند.

عملکرد این دستگاه از طریق ایجاد شوک الکتریکی بر روی 100 نفر مورد آزمایش قرار گرفت که تأثیر قابل توجه در خلق و خو را نشان می‌دهد.

این دستگاه به جای اثرگذاری مستقیم بر مغز، عضلات و سلول‌های عصبی را تحریک می‌کند.

«جیمی تیلر» یکی از بنیانگذاران این شرکت تأکید کرد: شوک الکتریکی توسط این دستگاه بر روی برخی از افراد شرکت‌کننده در آزمایش بالینی واقعا عمیق بود؛ در گام بعدی تحقیقات قصد داریم تأثیرات استفاده از فراصوت را بر مغز مورد ارزیابی قرار دهیم.

در حال حاضر از طرح مشابهی – تحریک الکتریکی مغز – برای افزایش توانایی یادگیری و آگاهی ذهنی استفاده می‌شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: