توسعه و حاکمیت جزایر سه‌گانه

توسعه و حاکمیت جزایر سه‌گانه

محمدمهدی محمدی - توسعه جزایر سه‌گانه با استفاده از ابزار هوش مصنوعی از این جهت پیشنهاد می‌شود که باتوجه به بکر بودن منطقه، قابلیت و امکان ساخت شهری هوشمند به معنی واقعی با درنظر گفتن محدودیت ها و امکانات و اهمیت های ذکر شده و همچنین ماهیت جغرافیایی جزیره که امتیاز بالایی در کنترل امنیت سرزمینی دارد
مرزهای بی‌تفاوتی اجتماعی نزدیک‌تر از همیشه

مرزهای بی‌تفاوتی اجتماعی نزدیک‌تر از همیشه

فریبا نباتی - جامعه ما در حال حاضر با مرزهای بی‌تفاوتی اجتماعی همجوار شده است؛ فضایی که در آن افراد از مسئولیت‌های اجتماعی شانه خالی و به‌سمت رفتارهای غیرمسئولانه و آسیب‌زا سوق پیدا می‌کنند.
يکشنبه ۰۳ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 March 23
کد خبر: ۴۰۰۵۵
تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۲

پوشش بیمه‌ای معتادان افزایش می‌یابد

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از افزایش پوشش بیمه‌ای معتادان در طرح تحول نظام سلامت خبر داد.
تدبیر24: دکتر سیدحسن هاشمی در حاشیه بازدید از بیستمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها گفت: با توجه به طرح تحول نظام سلامت، پوشش بیمه‌ای معتادان افزایش می‌یابد و رقمی برای مراکز نگهداری معتادان و کلینیک‌های درمان نگهدارنده با متادون (MMT) اختصاص خواهد یافت. در جلسه‌ای هم که با وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی طی این هفته داشتم. مقرر شد این موضوع در مصوبه شورای عالی بیمه عملیاتی شود.

بنا بر اعلام روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر، وی با اشاره به رویکرد اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر افزود: رویکرد مطرح‌ شده از سوی وزیر کشور و دبیرکل ستاد که شخصی صاحب نظر و رسانه‌ای هستند، خوب است و من و همکارانم در وزارت بهداشت تابع نظر ایشان هستیم و هر طرح و برنامه‌ای که در جهت مبارزه بهتر با مواد مخدر و اعتیاد مشخص کنند، انجام خواهیم داد.

وزیر بهداشت بیان داشت: مواد مخدر شیمیایی جدید، دارای ناخالصی‌های زیادی هستند. حتی مواد مخدری که خلوص بیشتری دارند کشنده‌ است چه برسد به مواد مخدر ناخالص. به طور کل مواد مخدر چه از نوع صنعتی و سنتی هم ویرانگر زندگی فرد است و هم نابودکننده جسم و روح، هر چقدر هم که آلودگی آن بیشتر باشد مخرب‌تر است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: