تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 05
کد خبر: ۴۰۱۶۹
تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۵

داروی جوانی سیستم ایمنی سالمندان

محققان انگلیسی دارویی ابداع کرده اند که می تواند سیستم ایمنی یک بیمار 90 ساله را به اندازه سیستم ایمنی فردی که در دهه 20 سالگی بسر می برد، جوان کند.
تدبیر24: محققان دانشگاه «آکسفورد» انگلیس می گویند:این دارو که «اسپرمیدین» (spermidine) نامیده می شود، توانایی سیستم ایمنی افراد مسن را برای مبارزه با آنفلوانزا و سایر ویروس ها به طرز چشمگیری افزایش می دهد.

درصورتی که این دارو در آزمایش های بالینی عملکرد خوبی داشته باشد می تواند به مقدار زیادی مشکل بهداشت عمومی را برطرف سازد.

آنفلوانزا هر ساله پنج هزار نفر را در انگلیس به کام مرگ می کشاند که بیشتر آنها را افراد مسن و افراد مبتلا به بیماری های تنفسی تشکیل می دهد.

بخشی از این مشکل به این دلیل است که افراد مسن به خوبی جوان ها نسبت به واکسن، واکنش نشان نمی دهند.

این دارو که به تازگی ابداع شده است این پتانسیل را دارد که قدرت واکسن های آنفلوانزا را افزایش و خطر ابتلای افراد مسن را به ویروس های شایع به اندازه زیادی کاهش دهد.

محققان در آزمایش این دارو بر روی موش ها متوجه تاثیر چشمگیر آن در افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن موش ها شدند و اکنون این دارو را به عنوان یک درمان بالقوه برای انسان ها به ثبت رسانده اند.

این دارو را می توان با واکسن های موجود ترکیب کرد یا جداگانه به صورت تزریق یا قرص استفاده کرد.

این تحقیق که در مجله eLife منتشر شده است نشان داد که این دارو با ذخیره شدن در حافظه داخلی سیستم ایمنی، آن را قادر می سازد که واکنش قدرتمندتری نسبت به واکسن ها نشان دهد.

آزمایش های انجام شده بر روی موش ها نشان داد که این دارو می تواند واکنش های سیستم ایمنی بدن موش ها را در برابر ویروس آنفلوانزا و سیتومگالوویروس که یک عفونت شایع است و موجب بروز مشکلات بینایی و ذات الریه می شود، افزایش دهد.

محققان تصور می کنند که این دارو می تواند در آینده با طیف وسیعتری از ویروس ها مبارزه کند.

منبع: هلث
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: