ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 April 29
کد خبر: ۴۰۱۸۸
تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۲
نمایشگاه مطبوعات/ روز ششم

علی جنتی وزیر ارشاد مهمان ویژه تدبیر24

ایشان نیز همچون دیگر مسئولین بر تابلو سخنی با دکتر حسن روحانی پیام خود را برای رئیس جمهور نگاشتند
تدبیر24:روز ششم نمایشگاه مطبوعات با حضور علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی آغاز گردید. ایشان نیز همچون دیگر مسئولین بر تابلو سخنی با دکتر حسن روحانی پیام خود را برای رئیس جمهور نگاشتند که تصاویر آن در زیر آمده است.









بسمه تعالی
در شرایطی که جهان در آتش خشونت و افراطی گری میسوزد و هزاران نفر از کودکان و زنان از خانه و کاشنه شان آواره شده و صدها نفر قربانی خشونت گردیده اند شعار اعتدال و میانه روی که توسط رئیس جمهور محترم مطرح گردید و مقابله باخشونت و افراطی گری که مورد تایید کلیه اعضاء و مجمع عمومی سازمان ملل قرارگرفته می تواند جهان را از این ورطه نجات دهد.
علی جنتی
93/8/22





بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: