آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ - 2026 February 11
کد خبر: ۴۰۲۳۶
تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۳ - ۱۸:۴۶

تهدید به مرگ اوباما در استزالیا

اوباما رییس جمهور آمریکا که اکنون در میانمار بسر می برد اوایل شنبه وارد بریزبن استرالیا می شود.
تدبیر24: یک مرد 21 ساله استرالیایی 'باراک اوباما' رییس جمهور آمریکا را در آستانه نشست سران گروه 20 در بربزین استرالیا تهدید کرد.

این نشست روزهای شنبه و یکشنبه در بریزبن با حضور سران کشورهای آمریکا، روسیه، انگلیس، آلمان، کانادا، استرالیا، عربستان، برزیل، ژاپن، هند، چین و چند کشور دیگر برگزار می شود.

تارنمای خبری 'بریزبن تایمز' روز جمعه به نقل از پلیس اعلام کرد یک مرد کوئینزلندی با استفاده از صفحه فیسبوک خود باراک اوباما را تهدید کرد.

مرکز 'کوئینزلند' شهر بریزبن است که در جنوب شرقی این ایالت قرار گرفته است.

پلیس کوئینزلند این مرد را شب گذشته بازداشت کرد و وی پس از بازجویی از زندان آزاد شد.

این جوان استرالیایی به اتهام این تهدید به رغم آزادشدن باید به دادگاه مراجعه کند.

اوباما رییس جمهور آمریکا که اکنون در میانمار بسر می برد اوایل شنبه وارد بریزبن استرالیا می شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: