ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۴۰۲۴۷
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۱

داروهای ماهواره ای زهر سلامت

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تبلیغات کاذب ماهواره ای داروها و راه های درمان بسیاری از بیماریها، آسیب جدی و تیری زهر آگین برسلامت جامعه است گفت: مصرف داروهای تبلیغاتی ماهواره ای خطر آفرین و سلامتی افراد را تهدید می کند.
تدبیر24:  'عابد فتاحی ' روزشنبه ضمن هشدار به مردم در پرهیز از مصرف داروهای تبلیغاتی ماهواره ها افزود: تاکنون سه نفر از هموطنانمان در اثر مصرف داروهای تبلیغاتی ماهواره ای جان خود را از دست داده اند و اگر سهل انگاری شود تعداد قربانیان داروهای کاذب ماهواره ای افزایش می یابد.

وی گفت: مشخص نیست مواد اولیه این نوع داروها چگونه و از چه طریقی تهیه می شود ضمن اینکه وجود مواد مخدر در این داروها عوارض بی شماری را متوجه مصرف کنندگان آن می کند.

نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی افزود: بهتر است در تهیه داروها از داروهای ایرانی با بر چسب وزرات بهداشت و درمان استفاده شود و در صورت مشاهده نکردن بر چسب این وزرات بر روی داروها از خرید آن خودداری کنند.

وی افزود: سودجویان و فرصت طلبان با زندگی مردم بازی می کنند و با تبلیغ خطرناکترین داروهای درمانی، بهداشتی و آرایشی تلاش می کنند کالاهای بی کیفیت خود را روانه بازار ایران کنند.

وی گفت: اخیرا نیز برخی تبلیغات ماهواره ا ی، درمان دیابت با عمل های جراحی را مطرح می کنند در حالی که چنین مطلبی حقیقت ندارد و تنها صرف هزینه ای کلان است که هیچ نتیجه ای در بر نخواهد داشت.

فتاحی افزود: هیچگونه اطلاعی از مواد اولیه داروهای تبلیغاتی ماهواره ای وجود ندارد بنابراین باید بدانیم خطر استفاده از این داروها بسیار بالاست و می توان گفت سرانجامی جز از دست دادن سلامتی و مرگ ندارند.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: تبلیغ داروهای درمانی، قرص های چاقی و لاغری، افزایش وزن یا کاهش وزن، جراحیهای زیبایی و صدها تبلیغات ماهواره ای دیگر نه تنها با علم پزشکی و شیوه های درمان همخوانی ندارند بلکه تیری زهرآگین بر سلامت جامعه هستند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: