ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۴۰۳۰۲
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۰

استعفا دو معاون وزارت علوم

معاون آموزشی و رییس مرکز هیات امنا وزارت علوم، تحقیقات و فناوری صبح امروز از مسئولیت های خود در این وزارتخانه استعفا دادند.
تدبیر24: جعفر میلی منفرد معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و سعید سمنانیان رییس مرکز هیات امنا و هیات های ممیزه این وزارتخانه از مسئولیت های خود استعفا دادند.

این دو از جمله کسانی هستند که برخی نمایندگان مجلس در دوره وزارت رضا فرجی دانا تاکید زیادی بر برکناری آنها داشتند .

روز سه شنبه جلسه رای اعتماد به گزینه جدید رییس جمهوری برای تصدی وزارت علوم فخرالدین احمدی دانش آشتیانی برگزار خواهد شد.

بعد از استیضاح رضا فرجی دانا رییس جمهوری محمد علی نجفی را به عنوان سرپرست این وزارتخانه برگزید.

مجلس به محمود نیلی احمد آبادی سرپرست دانشگاه تهران به عنوان گزینه وزارت علوم نیز رای اعتماد نداد و پس از آن بود که دکتر روحانی سه شنبه گذشته فخرالدین احمدی دانش آشتیانی را برای تصدی پست وزارت به مجلس معرفی کرد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: