تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 05
کد خبر: ۴۰۳۰۸
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۰

افزایش صادرات فناوری هوایی

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان اینکه افزایش صادرات فناوری هوایی در دستور کار این معاونت قرار دارد، گفت: پیش بینی می کنیم امسال میزان صادرات ما در حوزه هوافضا به ویژه در حوزه هوانوردی عمومی و خدمات تا 100 میلیون دلار برسد.
تدبیر24: دکتر سورنا ستاری امروز شنبه در نشست خبری هفتمین نمایشگاه بین المللی صنایع هوایی و هوانوردی ایران افزود: حوزه هوایی و هوانوردی، یکی از بحث هایی است که معاونت به تازگی فعالیت خود را شروع کرده و قبلا ما بیشتر در حوزه هوا فضا کار می کردیم.

وی تصریح کرد:بحث خصوصی سازی این حوزه، توسعه هوانوردی عمومی و ساخت قطعات هوایی از جمله مواردی است که به صورت جدی از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری پیگیری می شود.

وی با تاکید بر اینکه این نمایشگاه با رویکرد جدید و به ویژه با تاکید بر صادرات فناوری برگزار می شود، گفت:در هفتمین نمایشگاه بین المللی صنایع هوایی و هوانوردی ایران، هم شرکت های دانش بنیان بطور گسترده شرکت دارند و هم شاهد حضور شرکت های خارجی هستیم.

وی با تاکید بر خصوصی سازی حوزه هوافضا گفت: توسعه هوانوردی عمومی و ساخت قطعات هوایی به طور جدی از سوی معاونت علمی پیگیری می شود و سعی داریم مسائل ناشی از تحریم ها را مثل گذشته با تکیه بر دانش داخلی حل کنیم.

وی گفت:ستاد هوایی و هوانوردی حدود 10 ماه است در این معاونت تاسیس شده و راهبرد جدید معاونت، توسعه این ستاد با تاکید بر شرکت های خصوصی و شرکت های دانش بنیان داخلی است.

ستاری تصریح کرد:این نمایشگاه در واقع یک پل ارتباطی بین شرکت های دانش بنیان و شرکت های خارجی و نشان دهنده اقتدارکشورمان در حوزه هوا و فضا و هوانوردی است.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفت:ما هنوز در حال واردات تکنولوژی هستیم ولی بخش هایی از صنعت هوایی به وجود آمد که بتوانیم صادرات داشته باشیم و پروژه هایی مانند توربین هوایی را آغاز کردیم که به صورت جدی نیز در حال پیگیری آن هستیم.

ستاری در پایان این نشست از برگزاری نمایشگاه علم تا عمل در هفته اول اسفند ماه سال جاری خبر داد و گفت: این نمایشگاه یک مدل از وضعیت فناوری است که دستاوردهای فناورانه کشور در حوزه های مختلف به نمایش گذاشته می شود.

وی تاکید کرد که در این نمایشگاه حوزه استانی فعال است و استان ها می توانند قابلیت فناوری استان ها را ارائه دهند.

درهفتمین نمایشگاه بین المللی صنایع هوایی و هوانوردی ایران آخرین دستاوردها، تجهیزات و قطعات مختلف صنایع هوایی واحدهای تولیدی، تجاری و تحقیقاتی داخلی و شرکت های خارجی به نمایش گذاشته می شود.

هفتمین نمایشگاه بین المللی صنایع هوایی و هوانوردی ایران که با حمایت ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان هوایی و هوانوردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و همکاری سازمان صنایع هوایی از 27 تا 30 آبان در محل دایمی نمایشگاه های بین المللی کیش برگزار می شود، در این ایام از ساعت 10 تا 14 پذیرای بازدیدکنندگان خواهد بود.

هدف از برپایی این نمایشگاه ارائه توانمندی های صنایع هوایی و خدمات هوایی کشور در حوزه های مسافر و بار، توجه به فرودگاه های کشور در ابعاد گسترش، نوسازی، به روز سازی و اقتصادی کردن آنها و توجه به زیرساخت ها و قوانین عنوان شده است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: