آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۴۰۳۱۲
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۳ - ۱۵:۳۵

پایه تحریم ها سست شده است

معاون امور مهندسی وزیر نفت گفت: با توجه به سست شدن پایه تحریم ها، زمینه برای ورود فناوری های نو در جهت توسعه صنعت نفت و گاز کشور فراهم شده است.
تدبیر24: سیدعماد حسینی روز شنبه افزود: براساس برنامه پنجساله توسعه، دولت تحقق 200 میلیارد دلار سرمایه گذاری در بخش نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی را در دستور کار قرار داده که سست شدن تحریم ها زمینه تحقق آن را فراهم کرده است.

وی افزود: اگرچه دولت یازدهم در حوزه دیپلماسی عمومی هم گام های مثبتی برداشته اما توجه ویژه ای به استفاده از دیپلماسی در حوزه انرژی داشت و در راستای جذب سرمایه گذاری داخلی و خارجی گام های خوبی برداشت.

معاون وزیر نفت به دیپلماسی دولت برای تاثیرگذاری بر قیمت جهانی نفت و حتی قیمت حامل های انرژی اشاره کرد و گفت: سیاست برد - برد دولت در حوزه هسته ای در کنار پتانسیل های بی نظیر بخش انرژی کشور، نوید بخش آینده بهتری برای اقتصاد کشور است.

وی در عین حال، تحریم ها را در مواردی باعث توجه به توان داخلی عنوان کرد و گفت: باوجودی که در بعضی از بخش ها در دوران تحریم توانمند شدیم اما به هر حال تحریم ها مانع از ورود فناوری های نو به بخش نفت و گاز کشور شد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: