ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۰۳۱۵
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۳ - ۱۶:۱۴

وایبر و اینستاگرام فیلتر نمیشوند

عضو کارگروه تعیین محتوای مصادیق مجرمانه گفت: وایبر و اینستاگرام فیلتر نمی‌شوند بلکه محتوای آنها پالایش خواهد شد.
تدبیر24: رمضانعلی سبحانی‌فر اظهار کرد: بحث فیلترینگ شبکه‌های اجتماعی نظیر وایبر و اینستاگرام مطرح نبوده و در کمیته فیلترینگ هم مطرح نشده است، اگر هم بحثی در این خصوص باشد مربوط به فیلترینگ هوشمند است.

وی گفت: تنها به دنبال پایش محتوای وایبر و اینستاگرام هستیم.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس در ادامه درباره یکطرفه بودن متن قرارداد برخی شرکتهای واردکننده خودرو و موضع مجلس در مقابله با آن گفت: اگر موارد مذکور حاد باشد مجلس شورای اسلامی بلافاصله وارد عمل شده و جلوی اینگونه قراردادها را می‌گیرد.

نماینده مردم سبزوار در مجلس ادامه داد: طبعا در بحث قراردادها و تولید خودرو باید دو مقوله مهم دیده شود اول اینکه اگر تولید مدنظر است مصرف کننده هم باید مدنظر قرار گیرد و اگر خودرویی وارد می‌شود در کنار واردکننده، مصرف کننده آن هم دیده شود.

وی افزود: وقتی کالایی را وارد می‌کنیم باید منافع مصرف کننده از قبیل کیفیت کالا، قیمت و پشتیبانی آن کالا که حایز اهمیت است دیده شود.

سبحانی فر ادامه داد: متاسفانه بعضا کالایی وارد کشور می‌شود که پشتیبانی و ضمانت آن دیده نشده است از این رو سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان باید نظارت خود را اعمال کند و علاوه بر سازمان حمایت، سازمانها و دستگاههای حمایتی هم این قبیل واردات را زیرذره بین قرار بدهند چرا که اگر به این بخش توجه نشود هم به لحاظ مصرف کننده وهم منابع ملی کشور دچار زیان می‌شویم.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: