ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۰۳۲۰
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۳ - ۱۶:۴۱

گوجه‌فرنگی ماه دیگر ارزان میشود

رییس اتحادیه میوه و سبزی‌فروشان از کاهش قیمت گوجه‌فرنگی به کیلویی 1500 تومان تا یک ماه دیگر و ارزان‌تر شدن نارنگی از هفته آینده خبر داد.
تدبیر24: حسین مهاجران در پاسخ به اینکه با توجه به کمبود گوجه‌فرنگی، مغازه‌داران این محصول را کیلویی 8000 تومان می‌فروشند، گفت: در آبان‌ هر سال گوجه‌فرنگی‌های شهری تمام می‌شود. در حال حاضر هر کیلوگرم گوجه‌فرنگی با کیفیت در میادین به قیمت 3500 تا 4000 تومان و گوجه‌فرنگی پاییزه نیز 1500 تا 2500 فروخته می‌شود و تا چند روز آینده گوجه‌فرنگی بندرعباس عرضه می‌شود و قیمت‌ها کاهش می یابد.

کاهش قیمت گوجه‌فرنگی تا یک ماه دیگر

وی از کاهش قیمت گوجه‌فرنگی به کمتر از 1500 تومان از اواخر آذر ماه در میادین میوه و تره‌بار خبر داد و گفت: از اواخر آذر ماه که گوجه‌فرنگی چابهار وارد می‌شود، قیمت این محصول بسیار کاهش می‌یابد و در بازار فراوان می شود.

ارزان‌تر شدن نارنگی از هفته آینده

مهاجران از ارزان تر شدن قیمت نارنگی از هفته آینده خبر داد و گفت: در حال حاضر نارنگی کیلویی 1500 تا 4000 تومان، لیمو شیرین کیلویی 2000 تا 2500 تومان، موز کیلویی 3500 تا 4000 تومان، خیار کیلویی 1500 تا 2500 تومان و پیاز کیلویی 1500 تا 2000 تومان فروخته می‌شود.

رییس اتحادیه میوه و سبزی‌فروشان ادامه داد: هر کیلوگرم انار 1500 تا 4000 تومان، سیب زمینی 1200 تا 1400 تومان، انگور 1500 تا 2000 تومان، انگور سفید بی‌دانه 5000 تومان، انگور قرمز بی‌دانه 7000 تومان،پرتقال شمال 2000 تا 3000 تومان و پرتقال کوهستان 2400 تا 4000 تومان فروخته می‌شود.

وی با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین مواردی که مردم از واحدهای ما شکایت کرده بودند بحث برخورد نامناسب مغازه‌داران بود، گفت: به تمام موارد شکایتی که از صنف ما صورت می‌گیرد رسیدگی می‌کنیم و اگر گران‌فروشی گزارش شود، توسط بازرسان برخورد قانونی لازم صورت می گیرد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: