ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۰۳۲۳
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۳ - ۱۶:۵۱

راه‌اندازی "تعاونی‌های دانش‌آموزی"

قائم مقام سازمان دانش‌آموزی به اعلام جزئیات راه‌اندازی " تعاونی‌های مدارس" پرداخت و گفت: اکنون در حال صدور مجوز تعاونی‌ها هستیم.
تدبیر24: داوود روستایی به اعلام جزئیات راه‌اندازی تعاونی‌های دانش‌آموزی در مدارس پرداخت و اظهار کرد: سازمان دانش‌آموزی به عنوان یک تشکل بزرگ دانش‌آموزی اعضای گسترده‌ای دارد که با رویکردهای نو و منطبق با آرمان‌های جمهوری اسلامی فعالیت می‌کند و در همه مدارس نفوذ و دامنه اجرایی دارد. تمامی مربیان و مدیران مدارس با ما همکار هستند و این فرصت ویژه‌ای به ما می‌دهد تا بتوانیم فعالیت‌های گسترده‌ای را سامان دهیم.

وی افزود: تعاونی‌های مدرسه‌ای و آموزشگاهی از جمله نهادهایی هستند که ما می‌توانیم چندین فعالیت را در آنجا سامان بخشیم. هدف نخست تربیت اقتصادی است. هدف دوم تربیت اجتماعی دانش‌آموزان است تا بتوانند نوع مشارکت و مدیریت از جنس اقتصادی را در مدارس تجربه کنند.

قائم مقام سازمان دانش‌آموزی با بیان اینکه هدف سوم از اجرای این طرح ساماندهی تعاونی‌هاست گفت: اقلامی که در این تعاونی‌ها ارائه می‌شود باید منطبق با سلامت و شاخصه‌های سلامت باشد و دیگر اینکه باید مدیریت آموزشگاهی ما یکبارچه باشد و استانداردهای تعاونی در آنها رعایت گردد.

روستایی افزود: راه‌اندازی تعاونی‌ها کار مشترکی میان معاونت تربیت و سلامتی، معاونت پرورشی و فرهنگی و سازمان دانش‌آموزی است. تفاهم‌نامه‌های مربوط اکنون به امضا رسیده و وارد عمل شده‌ایم. اکنون در حال صدور مجوز تعاونی‌ها هستیم.

قائم مقام سازمان دانش‌آموزی با اشاره به اینکه به سمتی حرکت می‌کنیم که محصولات ارائه شده در این تعاونی‌ها از استانداری‌های لازم برخوردار باشند، درباره ممنوعیت کالاهای آسیب رسان اظهار کرد: کالاهای آسیب‌رسان از قبل هم مشخص بوده‌اند، البته طی جلسات اخیر با وزارت بهداشت فهرستی مشخص شده که به زودی ابلاغ می‌شود. به عنوان مثال سوسیس و کالباس، از نظر غذایی مناسب نیستند و باید به دنبال جایگزینی این مواد مضر با مواد غذایی سالم باشیم.

عرضه غذای سالم، کتاب، لوازم التحریر و آثار دستی دانش آموزان در تعاونی‌ها

روستایی ادامه داد: تلقی ما از تعاونی آموزشگاهی تنها بوفه تغذیه سالم نیست. بلکه قرار است در این تعاونی‌ها کتاب و لوازم التحریر هم ارائه شود که البته باید منطبق با فرهنگ‌ ایرانی اسلامی ما باشد. حتی پیشنهاد کردیم آثار دستی دانش‌آموزان در تعاونی‌ مدارس عرضه شود. آموزش و پرورش باید مشارکت اقتصادی، خودکفایی مالی و مدیریت مالی را به دانش‌آموزان آموزش دهد.

وی اضافه کرد: تصور می‌کنم تعاونی‌های آموزشی به قدری جذاب شوند که از بیرون مدارس هم مشتریانی پیدا کند. از مدیران مدارس خواسته‌ایم فضایی را برای راه‌اندازی‌ها تعاونی‌ها در نظر بگیرند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: