توسعه و حاکمیت جزایر سه‌گانه

توسعه و حاکمیت جزایر سه‌گانه

محمدمهدی محمدی - توسعه جزایر سه‌گانه با استفاده از ابزار هوش مصنوعی از این جهت پیشنهاد می‌شود که باتوجه به بکر بودن منطقه، قابلیت و امکان ساخت شهری هوشمند به معنی واقعی با درنظر گفتن محدودیت ها و امکانات و اهمیت های ذکر شده و همچنین ماهیت جغرافیایی جزیره که امتیاز بالایی در کنترل امنیت سرزمینی دارد
مرزهای بی‌تفاوتی اجتماعی نزدیک‌تر از همیشه

مرزهای بی‌تفاوتی اجتماعی نزدیک‌تر از همیشه

فریبا نباتی - جامعه ما در حال حاضر با مرزهای بی‌تفاوتی اجتماعی همجوار شده است؛ فضایی که در آن افراد از مسئولیت‌های اجتماعی شانه خالی و به‌سمت رفتارهای غیرمسئولانه و آسیب‌زا سوق پیدا می‌کنند.
يکشنبه ۰۳ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 March 23
کد خبر: ۴۰۳۳۴
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۳ - ۱۸:۰۷

پسر ۵ساله‌، جوانترین متخصص کامپیوتر

کورشی وقتی که ۳ سال سن داشت با کامپیوتر آشنا شد و زمانی که پدرش متوجه‌ی استعداد او در کامپیوتر شد تلاش کرد تا او را بیشتر با تکنولوژی آشنا کند.
تدبیر24: آیان کورِشی، پس از کسب نمره‌ی قبولی در آزمون مایکروسافت، موفق شد عنوان جوان‌ترین متخصص کامپیوتر را از آن خود کند.

آیان کورشی، پسربچه‌ی بریتانیایی است که در آزمون Microsoft Windows شرکت کرده و موفق به کسب نمره‌ی قبولی شده است. او در حال تحصیل در مقطع ابتدایی است.

این پسربچه‌ رکورددار جوان‌ترین فردی که موفق به کسب نمره‌ی قبولی در آزمون‌های مایکروسافت شده، لقب گرفته است. او ۵ سال و ۱۱ ماه سن دارد. پیش از این یک پسر بچه‌ی پاکستانی در سن ۶ سالگی موفق به کسب نمره‌ی قبولی در یکی از آزمون‌های کامپیوتر مایکروسافت شده بود و عنوان جوان ترین متخصص کامپیوتر را در اختیار داشت.

کورشی وقتی که ۳ سال سن داشت با کامپیوتر آشنا شد و زمانی که پدرش متوجه‌ی استعداد او در کامپیوتر شد تلاش کرد تا او را بیشتر با تکنولوژی آشنا کند. او سپس در خانه‌ی خود یک آزمایشگاه کوچک کامپیوتر راه‌اندازی کرده و پسر خود را برای شرکت در آزمون مایکروسافت آماده کرد.

آزمونی که کورشی در آن موفق شده است «Supporting Windows 8.1» نام دارد که از طریق آن می‌توان در برخی از شرکت‌ها کار ثابت گرفت. البته او تنها ۵ سال سن دارد و قرار نیست در جایی استخدام شود.

آیان کورشی، قصد دارد در آینده به یک برنامه‌نویس کامپیوتر بدل شود و در آزمون‌های دیگر نیز شرکت کند.

ما نیز هر سال شاهد جوان‌های با استعداد بسیاری در کشور خود هستیم. به عنوان مثال، امسال احمد رحمانی در سن ۱۵ سالگی موفق به قبولی در کنکور پزشکی با رتبه‌ی ۱۵۰۰ شد. این جوان بوکانی سه سال از مقطع تحصلیلی خود را بصورت جهشی پشت سر گذاشته بود. از این دست استعدادها در کشور بسیار است اما کمتر به آن‌ها پرداخته می‌شود.

منبع: زومیت
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: