ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۰۳۶۱
تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۴

مایلی کهن از زندان آزاد شد

محمد مایلی کهن که با شکایت علی دایی روانه زندان شده بود دیروز(شنبه) از زندان اوین آزاد شد.
تدبیر24: مایلی کهن برای مواجه نشدن با خبرنگاران از یکی از درهای فرعی این زندان خارج شد. مایلی کهن پنج روز در بازداشت بود و دیروز از این زندان آزاد شد.

علی دایی شاکی محمد مایلی کهن روز چهارشنبه هفته گذشته طی بیانیه ای ازمایلی کهن ابراز رضایت کرد و صبح دیروز رضایت نامه کتبی خود را به شعبه دادگاه تسلیم کرد تا موجبات آزادی مایلی کهن فراهم شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: