ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
جمعه ۰۳ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 25
کد خبر: ۴۰۳۹۹
تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۲

محبوبیت مرتضی پاشایی در ترکیه

بعد از فرید فرجاد که محبوب ترین موزیسین ایرانی در بین مردم ترکیه است و محسن نامجو که در سالهای اخیر ترانه هایش،طرفداران بسیاری پیدا کرده، این مرتضی پاشایی است که با آهنگ "بغض " در این کشور شناخته می شود.
تدبیر24: بعد از فرید فرجاد که محبوب ترین موزیسین ایرانی در بین مردم ترکیه است و محسن نامجو که در سالهای اخیر ترانه هایش،طرفداران بسیاری پیدا کرده، این مرتضی پاشایی است که با آهنگ "بغض " در این کشور شناخته می شود.

به گزارش "سایت روز نو"با وجود اینکه مردم ترکیه استقبال کمتری از آهنگ های فارسی به عمل آورده و آهنگ های فارسی نسبت به آهنگ های عربی و انگلیسی در این کشور کمتر مورد توجه قرار می گیرد،اما با این وجود یکی از ترانه های مرتضی پاشایی خواننده ایرانی ترجمه و مورد توجه قرار گرفته است.

ترانه "بغض " اثری است که مرتضی پاشایی را در این کشور معرفی می کند و امروزه او را با این آهنگ می شناسند.

فرید فرجاد، نوازنده ویولن ایرانی محبوب ترین فرد ایرانی، بین مردم ترکیه بوده و آنها شیفته هنر نوازندگی او هستند و هر بار که قرار است فرید فرجاد در ترکیه کنسرت برگزار کند، رسانه ها از ماه ها پیش به تبلیغ آن می پردازند.

مردم ترکیه همگی متفق القول می گویند فرید فرجاد، ساز را به گریه در می آورد و در نوازندگی او احساسی هست که قلب و روح آدمی را مسحور می کند
دوباره نوازی قطعه مشهورغوغای ستارگان اثر همایون خرم از جمله آثار فرید فرجاد است که در شهر استانبول به اسم کافه آناتولی منتشر شده است. همچنین پنج آلبوم او در سری آلبوم " آن روزها" منتشر شده است
به گزارش روزنو،رسانه های ترکیه هنگام صحبت از فرید فرجاد از او به عنوان موزیسین جهانی نام می برند و از روح ماورائی ساز او سخن می گویند.

فرید فرجاد زاده شهر تهران بوده و در کشورهای فرانسه و ایتالیا از اساتیدی چون موریس راسکین و ژورژ کالوه تعلیم دیده و سال ۱۹۷۸میلادی به کشور آمریکا مهاجرت و مدتی  در ارکسترهای آمریکایی ریچموند سمفونی، آناپولیس سمفونی و ساوانا سمفونی فعالیت کرد.

خیلی ها وقتی اسم فرید فرجاد به میان می آید بلافاصله ترکیب "آن روزها" را تکرار می کنند که اسم آلبوم فرجاد در ترکیه است و حالا هر وقت صحبت از مرتضی پاشایی به میان بیاید بی درنگ این آهنگ "بغض " است که از زبان آنها خواهی شنید.
منبع: روزنو
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: