توسعه و حاکمیت جزایر سه‌گانه

توسعه و حاکمیت جزایر سه‌گانه

محمدمهدی محمدی - توسعه جزایر سه‌گانه با استفاده از ابزار هوش مصنوعی از این جهت پیشنهاد می‌شود که باتوجه به بکر بودن منطقه، قابلیت و امکان ساخت شهری هوشمند به معنی واقعی با درنظر گفتن محدودیت ها و امکانات و اهمیت های ذکر شده و همچنین ماهیت جغرافیایی جزیره که امتیاز بالایی در کنترل امنیت سرزمینی دارد
مرزهای بی‌تفاوتی اجتماعی نزدیک‌تر از همیشه

مرزهای بی‌تفاوتی اجتماعی نزدیک‌تر از همیشه

فریبا نباتی - جامعه ما در حال حاضر با مرزهای بی‌تفاوتی اجتماعی همجوار شده است؛ فضایی که در آن افراد از مسئولیت‌های اجتماعی شانه خالی و به‌سمت رفتارهای غیرمسئولانه و آسیب‌زا سوق پیدا می‌کنند.
سه‌شنبه ۰۵ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 March 25
کد خبر: ۴۰۴۰۹
تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۳ - ۱۵:۰۵

خمیر مرغ برای مصارف انسانی ممنوع

رئیس سازمان ملی استاندارد ایران، تاکید کرد که استفاده از خمیر مرغ در تولید فرآورده های گوشتی اعم از سوسیس، کالباس، کباب کوبیده و حلیم که به مصرف انسانی می رسد، ممنوع است.
تدبیر24: نیره پیروزبخت روز یکشنبه درباره ممنوعیت استفاده از خمیرمرغ، افزود: سازمان ملی استاندارد ایران 3 سال قبل، استفاده از خمیر مرغ را در تولید فرآورده های گوشتی ممنوع اعلام کرد، اما وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی این موضوع را نپذیرفته بود.

وی اظهار داشت: خوشبختانه چندی پیش وزارت بهداشت، درمان نیز برای ارتقا سلامت جامعه، استفاده از این محصول را در تولید فرآورده های مختلف گوشتی دارای مصارف انسانی ممنوع است.

پیروزبخت گفت: خمیر مرغ می تواند در خوراک دام و سایر حیوانات استفاده شود، اما طبق ضوابط و دستورالعمل های استاندارد ایران به هیچ عنوان نباید از این خمیر در تولید فرآورده های گوشتی بهره گیری کرد.

وی درباره اینکه سازمان دامپزشکی تولید و استفاده از خمیر مرغ را مضر نمی داند، ادامه داد: سازمان دامپزشکی طبق ضوابط و مقررات خاص با این مسئله برخورد می کند.

رئیس سازمان ملی استاندارد در خصوص تولید و صادرات خمیر مرغ نیز گفت: در شرایط فعلی با دو موضوع ممنوعیت استفاده خمیر مرغ در فرآورده های گوشتی و ممنوعیت تولید آن در کشور مواجه هستیم که هم اکنون این موضوع نیز در دست بررسی و پیگیری قرار دارد.

وی تاکید کرد: در حال حاضر سازمان ملی استاندارد و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کنترل های دقیق و جدی بر ممنوعیت استفاده از خمیر مرغ در فرآورده های گوشتی دارند.

وی افزود: البته کنترل کیفیت محصولات پروتئینی تنها برعهده سازمان ملی استاندارد نیست بلکه این مهم از سوی دیگر دستگاه های مرتبط همچون وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمان دامپزشکی کشور نیز مورد پیگیری است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: