ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 April 27
کد خبر: ۴۰۴۱۴
تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۸

تولید کاهو بدون نورخورشید و خاک!

هدف توشیبا از راه اندازی این مزرعه پیشرفته تولید باکیفیت‌ترین کاهوی جهان است. محصول نهایی پیش از بسته بندی عاری از باکتری، قارچ یا حشره است و در نتیجه می توان از عمر بیشتر آن روی قفسه فروشگاه نسبت به کاهوهای دیگر اطمینان حاصل کرد.
تدبیر24: شرکت توشیبا یکی از غول های فناوری ژاپن از مزرعه کارخانه ای عظیم خود رونمایی کرده که در آن انواع مختلفی از کاهو بدون حضور نور خورشید و خاک پرورش داده می شوند. این مزرعه جالب توجه در یک کارخانه تولید لوازم الکترونیکی متروکه به مساحت 21 هزار فوت مربع راه اندازی شده است.

توشیبا موفق شده است تا محیط زیستی فاقد میکرب ایجاد کند که از ظرفیت پرورش سه میلیون کاهو در سال برخوردار است. مزرعه کاهو توشیبا به طور کامل از شرایط محیط خارج جدا شده و دما و رطوبت آن تحت کنترل قرار دارد. افرادی که بر رشد کاهوها نظارت دارند لباس هایی سرتاسری به تن دارند و از ماسک و دستکش استفاده می کنند. همچنین، آنها برای جلوگیری از آلوده شدن هوای اطراف کاهوها برای درج نکاتی درباره رشد گیاهان به تبلت مجهز شده اند.

به جای نور خورشید از نور مصنوعی برای فریب گیاهان استفاده می شود. از سوی دیگر، ویتامین ها و مواد مغذی به صورت مستقیم در ریشه ها تزریق می شوند و از این رو کاهوها دیگر به خاک نیاز ندارند. هدف توشیبا از راه اندازی این مزرعه پیشرفته تولید باکیفیت‌ترین کاهوی جهان است. محصول نهایی پیش از بسته بندی عاری از باکتری، قارچ یا حشره است و در نتیجه می توان از عمر بیشتر آن روی قفسه فروشگاه نسبت به کاهوهای دیگر اطمینان حاصل کرد.

توشیبا برداشت سه میلیون کاهو، اسفناج، میزونا و گیاهان دارویی در سال را هدف گذاری کرده که هر بسته احتمالا برای مصرف کنندگان هزینه ای 1.60 دلار به همراه خواهد داشت. در پرورش ارگانیک، کاهوها نیازی به آفت کش ندارند.

کسب و کار کشاورزی جدید توشیبا از اهمیت بسیاری برای این شرکت برخوردار است زیرا ساخت کارخانه هایی مشابه در سراسر جهان را طی سال های پیش رو هدف گذاری کرده است. همچنین، توشیبا فروش تجهیزات پیشرفته این نوع کشاورزی را برنامه ریزی کرده تا دیگران توانایی ساخت کارخانه های مشابه را داشته باشند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: