ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۰۴۳۸
تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۳ - ۱۹:۳۵

رئیس دومای روسیه وارد تهران شد

«سرگئی ناریشکین» رییس مجلس دومای روسیه به همراه هیات پارلمانی، عصر امروز وارد تهران شد.
تدبیر24: «سرگئی ناریشکین» در بدو ورود خود در فرودگاه مهرآباد تهران، مورد استقبال حجت الاسلام سید محمد حسن ابوترابی فرد نایب رییس مجلس شورای اسلامی و قرار گرفت.

در مراسم استقبال از رییس دومای روسیه، علاالدین بروجردی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نیز حضور داشت.

رییس مجلس نمایندگان پارلمان روسیه برای دیدار با مقامات ایرانی وارد تهران شده و قرار است در این سفرعلاوه بر راه های ارتقای سطح همکاری های دوجانبه درباره مسایل مهم بین المللی بحث و تبادل نظر شود.

قرار است رئیس دومای روسیه فردا با دکترعلی لاریجانی رییس مجلس شورای اسلامی دیدار و گفتگو کند.

«حسین شیخ الاسلام» مشاور امور بین الملل رییس مجلس شورای اسلامی پیش از این در مورد سفر رییس مجلس دومای روسیه گفته بود: این سفر یک روزه به دعوت علی لاریجانی رییس مجلس شورای اسلامی و در راستای گسترش روابط دو جانبه سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی و مناسبات پارلمانی دو کشور صورت می گیرد.

شیخ الاسلام خاطرنشان کرد: روسای برخی کمیسیون های مجلس دومای روسیه وی را در این سفر همراهی می کنند.

مشاور امور بین الملل رییس مجلس ادامه داد: رییس مجلس دومای روسیه در این سفر یک روزه با «علی لاریجانی» رییس مجلس شورای اسلامی و آیت الله «اکبر هاشمی رفسنجانی» رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام دیدار و گفت وگو می کند.

شیخ الاسلام تصریح کرد: سرگئی ناریشکین رییس مجلس دومای روسیه پس از دیدار با رییس مجلس شورای اسلامی در یک نشست خبری شرکت می کند.

وی همچنین از احتمال حضور ناریشکن در مراسم سالگرد تاسیس مجمع مجالس آسیایی خبر داد و گفت: روسیه یکی از اعضای این مجمع است و به احتمال زیاد رییس مجلس دومای روسیه در آن شرکت می کند.

وی، اقدامات روسیه در تکمیل نیروگاه بوشهر را نشان دهنده جدیت این کشور در همکاری سازنده با جمهوری اسلامی ایران دانست.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: