آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۴۰۵۳۸
تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۷

قرارداد فروش گاز اتان پارس جنوبی

شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی اعلام کرد: با توافق های انجام شده، نخستین قرارداد فروش گاز اتان این مجتمع به شرکت های پتروشیمی کاویان، جم و مروارید، منعقد شد.
تدبیر24: روابط عمومی شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی، پس از ابلاغ مصوبه شرکت ملی گاز ایران و برگزاری 20 ساعت کار کارشناسی توسط نمایندگان این مجتمع، شرکت های پتروشیمی و نماینده مدیریت کنترل تولید شرکت صنایع پتروشیمی، قراردادهای جدید با شرکت های پتروشیمی کاویان و مروارید و الحاقیه قرارداد با شرکت پتروشیمی جم به ثبت رسید.

به موجب این قرارداد روزانه سه هزار و 840 تن گاز اتان از محل پالایشگاه های سوم و پنجم مجتمع گاز پارس جنوبی تا پایان سال 1402 هجری شمسی به شرکت های پتروشیمی تحویل خواهد شد.

بر اساس توافق های انجام گرفته، با راه اندازی کامل فازهای 15و16، 17و 18، 20و21، کمبود گاز اتان تحویلی به شرکت های پتروشیمی از محل پالایشگاه های جدید مجتمع تامین می شود.

شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی مسوولیت نگهداری و بهره برداری از فازهای راه اندازی شده طرح توسعه میدان گازی پارس جنوبی را به عهده دارد.

پتروشیمی های کاویان، مروارید و جم در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس جنوبی در استان بوشهر مستقر هستند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: