ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۰۵۶۴
تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۳ - ۱۷:۲۵

وقتی 1 تیتر بین قوا اختلاف می‌اندازد

به فاصله یک روز مانده به جلسه رای اعتماد وزیر علوم اظهار نظری از یک مقام دولتی علیه مجلس در همه سایت ها منتشر شد.
تدبیر24: حسام الدین آشنا مشاور رئیس جمهور مصاحبه ای با خبرگزاری نسیم داشته است و در آن به مسئله هسته ای ایران اشاره کرده است. آشنا در این مصاحبه گفته است: «در مورد مذاکرات هسته ای هرچه در سطح کلان نظام مصلحت دیده شود همان انجام می شود و روشن است که هدایت این مذاکرات با مقام معظم رهبری، مدیریت آن با رئیس جمهور و اجرای آن با وزارت خارجه است. بنابر این وقتی ما در این سطح داریم صحبت می کنیم و طراحی می کنیم تشخیص اینکه چه چیزی نیاز به مصوبه مجلس دارد و یا به مصوبه آن نیاز ندارد نه در حد تعدادی از نمایندگان مجلس است نه در حد رسانه ها و نه در حد دلواپسان است، بلکه در حد کسانی است که هدایت، طراحی مدیریت و اجرای آن را بر عهده دارند.»

خبرگزاری نسیم این سخنان آشنا را با این تیتر منتشر کردند: «در مساله مذاکرات، تشخیص اینکه چه چیزی نیاز به مصوبه مجلس دارد بر عهده برخی نمایندگان نیست». در پی آن طیفی از رسانه های زنجیره ای منتقد دولت نیز در در اقدامی هماهنگ این مصاحبه را با تیتر «آشنا: مجلس در حد مذاکرات نیست» منتشر کردند. این در حالی است که از جمله آشنا این بر می آید که مرجع تشخیص اینکه چه موضوعاتی نیازمند مصوبه مجلس است و چه موضوعاتی به چنین چیزی نیاز ندارد ، جایگاهی بالاتر از مجلس شورای اسلامی است. اما تیتری که از سوی این رسانه ها منتشر شد این مسئله را القا می کرد که منظور حسام الدین آشنا این است که مجلس صلاحیت نظارت بر این امر را ندارد. این شیطنت رسانه ای مخالفان دولت روحانی درست یک روز مانده جلسه رای اعتماد وزیر علوم اتفاق افتاد و به نظر می رسد این رسانه ها با انتخاب این تیتر در پی اختلاف افکنی بین دو قوه مقننه و مجریه هستند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: