ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۴۰۵۹۹
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۵

بوفه‌های مدارس ساماندهی میشوند

معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه ممنوعیت توزیع مواد غذایی آسیب رسان و مضر به صورت فاز بندی و مرحله‌ای انجام خواهد شد گفت: یک مرتبه نمی‌توانیم بسیاری از خوراکی‌ها را ممنوع اعلام کنیم زیرا در پنجاه متری بوفه مدرسه، فروشگاه‌هایی این خوراکی‌ها را به فروش می‌رسانند.
تدبیر24: مهرزاد حمیدی با بیان اینکه در ماه اخیر موافقت‌نامه‌ای با وزارت بهداشت به امضا رسید اظهار کرد: به سمت عملیاتی کردن این موافقت نامه پیش می‌رویم.

وی افزود: چند شب پیش نخستین جلسه‌ کمیته مشترک با حضور مسئولان هر دو وزارتخانه آموزش و پرورش و بهداشت برگزار و مقرر شد بر روی ساماندهی بوفه‌های مدارس با جدیت بیشتری کار شود.

معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه موافقت نامه مذکور به استان‌ها ابلاغ شده است گفت: پیرامون موضوع ساماندهی بوفه‌های مدارس پیشنهاداتی مطرح شده که هنوز نهایی نشده است. به عنوان مثال بر مدیریت متمرکز و برخورداری از یک مسئول ملی برای اداره بوفه‌ها تاکید شده است. بوفه‌های مدارس نباید سلیقه‌ای اداره شوند.

حمیدی افزود: نحوه مشارکت‌دهی بخش خصوصی نیز در این جلسه مشخص شد.

وی با اشاره به اینکه ممنوعیت توزیع مواد غذایی آسیب رسان و مضر به صورت فاز بندی و مرحله‌ای انجام می‌شود، گفت: یک مرتبه نمی‌توانیم بسیاری از خوراکی‌ها را ممنوع اعلام کنیم زیرا در پنجاه متری بوفه مدرسه، فروشگاه‌هایی این خوراکی‌ها را به فروش می‌رسانند. باید روی بعد فرهنگی و آموزشی این موضوع بیشتر کار کنیم.

معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش درباره اینکه چه اقلامی در این فهرست قرار خواهند گرفت عنوان کرد: پیشنهاداتی در این خصوص در کمیته مشترک مطرح شده است که از جمله آنها می‌توان به نوشابه‌ها، مواد پرچرب و شور و سوسیس و کالباس اشاره کرد که البته هنوز نهایی نشده است.

حمیدی افزود: علاوه بر این باید جایگزین‌هایی با طعم خوب و سازگار با ذائقه کودکان و نوجوانان معرفی شود که در دست بررسی است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: