ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۰۶۰۱
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۴
مطهری

کاری نکنیم که مجلس نهم برای مردم یادآور مجلس ششم باشد

علی مطهری گفت: اصرار بر فتنه گر بودن افراد در حالی که خودشان آن را رد می کنند درست نیست.
تدبیر24: علی مطهری نماینده موافق وزیر علوم در جلسه علنی مجلس با بیان اینکه تا حجت برای ما تمام نشود، رای ندهیم، گفت: ما در سه مورد در دوران نمایندگی وقتی به حجت رسیدم طراح سوال بودم. در موضوع وزیر کشور آقای احمدی نژاد مساله دروغ مطرح بود ودر سوال از رئیس جمهور مساله قانون ستیزی مطرح بود و به آقای احمدی نژاد به صراحت اعلام می کرد که قانونی را که تشخیص دهم با قانون اساسی تعارض دارد،  اجرا نمی کنم.
وی که می گفت باید امروز هم  برای دادن رای یا ندادن حجت داشته باشیم، اظهار داشت: من روش برخی نمایندگان را نمی پسندم البته رصد کردن فضای دانشگاه ها را مهم است و نگرانی که درباره تساهل و تسامح به امور فرهنگی که در برخی از اصلاح طلبان وجود دارد، در مورد ایشان درحداقل است .
وی با انتقاد از رفتار مجلس درقبال وزرای معرفی شده علوم، گفت:برخی افراد با سابقه درخشان را همراه فتنه معرفی می کنیم.وقتی ما امثال آقای فرجی دانا را حامی فتنه می نامیم، طبعا جریان فتنه را تقویت می کنیم.
مطهری تاکید کرد:سعی کنیم دوست دانایی انقلاب باشیم. همان  انتظاری که ما از  دولت اعتدال داشتیم که استقلال خود را حفظ کند. اصرار بر فتنه گر بودن افراد در حالی که خودشان  آن را رد می کنند درست نیست.
وی با اشاره به خاطره ای در سال 88، اظهار داشت: 3 روز بعد از انتخابات  در یک برنامه تلویزیونی دباره انتخابات آن سال اظهار نظر کردم و گفتم که  تقلب از نظر شمارش آرا اتفاق نیفتاده است، اما مبانی رای آقای احمدی نژاد قابل خدشه است.  در آنجا مسئولان تلویزیون به من می گفتند بسیاری از سیاسیون اصولگرا حاضر نبودند در این برنامه حاضر شوند.
 این سخنان مطهری با فریاد دو- دو  نمایندگان همراه شد. این  رفتار به معنای مخالفت  با این اظهار نظر است.
وی که می گفت مساله نگرانی از وضع دانشگاه ها امروز موجه نیست، اظهار داشت: نشاط سیاسی و علمی در دانشگاه ها در یک سال اخیر ایجاد شده است. کاری نکنیم که  این مجلس برای مردم یادآور مجلس ششم از نوع اصولگرای آن باشد.
 مطهری با تاکید بر اینکه مشورت با مجلس کار خوبی است، اما اگر این اتفاق نیفتند ما نباید رای منفی دهیم، اظهار داشت:آقای آشتیانی تاکنون نامه ای را علیه نظام  امضا نکرده و پاسخ استعلام ها  درباره ایشان از مراجع 4 گانه هم مثبت بوده است و ایشان فتنه را هم محکوم می کند منتها همه عوامل فتنه را.
نماینده تهران، اظهار داشت:کاری نکنیم که پیامک های به شوخی درباره رفتار مجلس در جامعه شکل بگیرد و عنوان شود که برای حل مشکل دولت و مجلس  وزیر پیشنهادی بعد از فتنه 88 به دنیا آمده باشد!
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
SAJAD
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۷ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۷
0
0
در جریان بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی علوم؛‌
فیلم حضور دانش‌آشتیانی در تحصن دانشگاه امیرکبیر در فتنه 88 پخش شد
نماینده تهران فیلم دو دقیقه‌ ای از حضور چهارمین وزیر پیشنهادی علوم در تحصن دانشگاه امیر کبیر در سال 88 و حضور در جمع شعار دهندگان صحن علنی منتشر کرد.
مهدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۲۸ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۷
0
0
جناب مطهری معنی مخدوش بودن مبانی رای احمدی نژاد یعنی چه ؟ آیا مردم نمیفهمند ؟
نظر شما: