ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۰۶۰۲
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۷

جایزه نظافت مدرسه برای دانش آموزان

زباله ، مشکل بسیاری از کشورهای جهان است و در ایران این مشکل از آن جا بیشتر می شود که دو ریختنی های زندگی انسان در سطح خیابان ها ، جوی آب ، معابر و کوچه ها توسط بسیاری از ما در نهایت بی توجهی رها می شود .
تدبیر24: استاد مجید رضاییان مدرس روزنامه نگاری در حاشیه نشست آموزش مدیریت خبر در زمینه موفقیت های رفتارسازی گفت: در بسیاری از مدارس ژاپن فردی به عنوان بابای مدرسه وجود ندارد که پس از تعطیلی کلاس ها، وظیفه انجام نظافت را داشته باشد، بلکه این افتخاری برای دانش آموزان است که در این کار مشارکت کنند.

رضاییان اظهار کرد: در پایان ساعت کاری مدارس، آموزگاران و مربیان همراه دانش آموزان در یک مشارکت عمومی و غیرنمایشی با دستکش نظافت مدرسه را انجام می دهند تا روز بعد را با پاکی محیط آغاز کنند.

وی اظهار کرد: این رفتار و همگرایی افزون بر اینکه سبب می شود دانش آموزان ژاپنی بیشترین تلاش را برای تمیز نگهداشتن مدارس داشته باشند، یکی از بدترین برخوردها با یک دانش آموز خاطی یا کمتر فعال در امور درسی، محروم کردن از مشارکت در نظافت روزانه مدرسه است که همه سعی می کنند از آن پرهیز کنند.

این رویکرد ژاپنی ها وقتی معنا و ارزش بیشتری می یابد که هر روزه شاهد تلاش رفتگران سختکوش در تهران و شهرهای مختلف هستیم که مجبورند زباله های رها شده توسط ما را در معابر جمع کنند.

از سوی دیگر همیشه شاهدیم که مسیرهای آب رو شهری براثر انباشت زباله های رها شده توسط ما بویژه بطری های پلاستیکی آب و نوشابه، مسدود می شود و آن هنگام تازه سختکوشی رفتگران است که پس از ساعت ها این زباله ها را از زیر پل ها بیرون می کشند ولی ما باز هم همچنان زباله ها را رها می کنیم.

نکته سنجی استاد رضاییان می تواند بسیاری از ما را که هر روز خود زباله ساز و عامل رها کردن زباله در کوچه، خیابان ها، جوی ها و همچنین پرتاب کردن آن از داخل خودرو هستیم هوشیار کند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: