ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۰۶۱۳
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۱

گورباچف هم از اوباما ناامید شد!

آخرین رهبر شوروی، باراک اوباما را رئیس جمهوری ناکارآمد توصیف کرد و گفت که از وی ناامید شده است و افکار بهتری درباره رهبر آمریکا داشته است.
تدبیر24: میخائیل گورباچف، آخرین رهبر اتحاد جماهیر شوروی سخنانش را در پی نشست اخیر گروه 20 در بریسبن استرالیا مطرح کرد.

وی گفت: اوباما رئیس جمهوری ناکارآمد است. وی نباید کارهایش را اینگونه رها کند. اوباما همواره دیگران را متهم می‌کند و متاسفانه دیگر سودمند نیست. من پیشتر در مورد وی نظرات مثبتی داشتم.

گورباچف که در سراسر جهان به عنوان حامی دموکراسی شناخته می‌شود از اصطلاح آمریکایی "اردک لنگ" برای توصیف باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا استفاده کرد. این عبارت به فردی گفته می‌شود که در اواخر دوره ریاست جمهوری خودش است و عملا دیگر کارایی ندارد.

اوباما در جریان نشست هفته گذشته جی 20 در جمع رهبران جهان بار دیگر روسیه را در لیست بزرگترین تهدیدها علیه جهان قرار داد و در واقع آن را در کنار شبه نظامیان گروه تروریستی داعش و ویروس ابولا نام برد. با این حال این اولین بار نبود که آمریکا روسیه را همانند تهدید داعش و ویروس ابولا توصیف می‌کرد.

رهبر سابق شوروی پیشتر ابراز امیدواری کرده بود که چالش‌های مشترکی همانند ابولا، مقابله با داعش و نیز تهدیدهای محیط زیستی و اقتصادی بتواند مواضع روسیه و کشورهای غربی را به یکدیگر نزدیک کند.

گورباچف گفته بود: در مواجهه با چالش‌های مشترک ما می‌توانیم بار دیگر زبان مشترکی پیدا کنیم، این راه آسان نخواهد بود اما راه دیگری وجود ندارد.

سخنان بعدی گورباچف با خوشبینی کمتری همراه بود و وی سیاست‌های غرب در قبال روسیه را عامل بحران‌های کنونی توصیف کرد.

منبع: پایگاه خبری راشاتودی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: