بازی دوسر باخت برای جامعه و نظام سیاسی

بازی دوسر باخت برای جامعه و نظام سیاسی

بهاره آروین» مشکل از تعداد ثبت‌نام‌کنندگان اولیه نیست و در دیگر ممالک هم اوضاع کم‌وبیش به همین منوال است. مشکل در ساختاری است که قرار است کاهش این تعداد اولیه به تعدادی محدود و قابل قبول برای برگزاری انتخابات را امکان‌پذیر کند
نامزدهای انتخابات باید پاسخ دهندمساله اصلی آنان حجاب و گشت ارشاد است یا معیشت و فقر

نامزدهای انتخابات باید پاسخ دهندمساله اصلی آنان حجاب و گشت ارشاد است یا معیشت و فقر

شهیندخت مولاوردی» نامزدها باید پاسخ بدهند مساله اصلی برای آنها حجاب و گشت ارشاد است یا اینکه معیشت، زنانه شدن فقر، زنانه شدن اعتیاد، زنانه شدن آسیب‌های اجتماعی، زنانه شدن ایذر، زنانه شدن سالمندی و... هم برای آنها دارای اهمیت است.
دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 17
کد خبر: ۴۰۶۳۸
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۹

افزایش قیمت بنزین در اندونزی

رییس جمهور جدید اندونزی که تاکید کرده است از کاهش محبوبیت خود در بین مردم با اجرای طرح حذف یارانه سوخت هراسی ندارد، روز سه شنبه قیمت بنزین و گازوییل را دو هزار روپیه (حدود 16 سنت) در هر لیتر افزایش داد.
تدبیر24: 'جوکو ویدودو' معروف به جوکووی رییس جمهور اندونزی نخستین قدم را برای حذف سد راه برنامه های اقتصادی خود به رغم دشوار خواندن آن توسط تحلیگران برداشت.

افزایش قیمت سوخت به منظور رهایی برخی منابع بودجه ای این کشور به منظور سرمایه گذاری در بنادر و حمایت از قشر فقیر که جوکووی در انتخابات متعهد به آن شده بود، انجام شده است.

گزارش رسانه های محلی اندونزی حاکیست قیمت هر لیتر بنزین در اندونزی از شش هزار و 500 روپیه (حدود 53 سنت) به هشت هزار و 500 روپیه (حدود 69 سنت) رسید.

قیمت هر لیتر گازوئیل نیز در چهارمین کشور پرجمعیت جهان با 250 میلیون جمعیت از هر لیتر پنجهزار و 500 روپیه (حدود 55 سنت) به هفت هزار و 500 روپیه ( حدود 71 سنت) افزایش یافت.

جوکووی برای افزایش رشد اقتصادی اندونزی که از سال 2009 تاکنون در پایین ترین وضعیت قرار دارد و کاهش آسیب پذیری با توجه به نوسانات قیمت نفت خام در بازار بین المللی دست به این اقدام زد.

اندونزی در پنجسال گذشته 714 هزار میلیارد روپیه (58.5 میلیارد دلار) صرف یارانه سوخت کرده است.

دولت اندونزی 276 هزار میلیارد روپیه (حدود 22 میلیارد و 660 میلیون دلار) یارانه سوخت در بودجه سال آینده میلادی در نظر گرفته است.

رییس جمهور اندونزی پس از افزایش قیمت سوخت گفت که این یک انتخاب دشوار بود و دولت پس از بحث به این نتیجه رسید تا به سرمایه گذاری و بخش تولید کمک کند.

'بامبانگ برودجونگورو' که در دولت قبلی معاون وزیر بوده و اکنون وزیر دارایی دولت جوکووی است نیز پیش بینی کرد نرخ تورم اندونزی به احتمال زیاد به 7.3 درصد پس از افزایش قیمت سوخت برسد.

اندونزی هم اکنون با بیش از 350 هزار بشکه کسری بنزین در روز مواجه است که از کشورهای آسیایی تامین می کند. این کسری پیش بینی شده است تا سال 2018 به بیش از 420 هزار بشکه در روز برسد

رییس جمهور اندونزی پیش از افزایش قیمت سوخت و حذف یارانه ها با مخالفت هایی از سوی مردم مواجه شد، اما تاکید کرد تا زمانی که منافع مردم در اولویت قرار دارد کاهش محبوبیتش موضوع مهمی نیست.

هم اکنون سالانه بیش از یک میلیون و 300 هزار خودرو به خیابان های اندونزی که از ترافیک سنگینی رنج می برد، افزوده می شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: