اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

ابراهیم متقی - فشارهاي بين‌المللي و محدوديت‌هاي اقتصادي ايران پس از 5 مهر افزايش بيشتري پيدا مي‌كند. اين امر به‌گونه اجتناب‌ناپذير تأثير خود را بر زندگي اقتصادي و قابليت‌هاي تاكتيكي ايران به‌جا خواهد
منابع انسانی در بزنگاه آینده

منابع انسانی در بزنگاه آینده

محمدمهدی محمدی - روایت و تحلیلی از آخرین گزارش McKinsey & Company معتبرترین شرکت مشاوره مدیریت جهانی با عنوان HR Monitor 2025
چهارشنبه ۰۹ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 01
کد خبر: ۴۰۶۴۴
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۳

رئالی‌ها چه می‌خورند!

کارلو آنچلوتی از فرانچسکو آرالدی، متخصص تغذیه ورزشی، خواسته است تا برای افزایش کارایی فوتبالیست‌های رئال مادرید از تکنیک‌های تخصصی استفاده کند.
تدبیر24: آرالدی و آلبرتو دو لچی که متخصص بیوشیمی هستند، اطلاعاتی راجع به برنامه غذایی مناسب برای تیم‌های اروپایی به روزنامه‌ "مارکا" دادند. آرالدی در این باره به مارکا گفت: به صورت عادی برای یک ورزشکار لازم است که 50 تا 55 درصد غذایش را کربوهیدرات، 25 تا 30 درصد غذایش را پروتئین و بقیه را چربی‌هایی مانند روغن زیتون و منابع دیگر تشکیل دهند. این ترکیب به یک ورزشکار کمک می‌کند تا کارایی خوبی داشته باشد. با این حال این ترکیب می‌تواند با توجه به برنامه ورزشی یک ورزشکار تغییر کند. هنگامی که تاکید بر تمرین‌های قدرتی باشد به پروتئین بیشتری احتیاج است، یعنی ورزشکار باید ماهی و گوشت بخورد. اگر تاکید بر ورزش‌های هوازی باشد باید کربوهیدرات بیشتری مصرف شود. برای مثال پاستا، برنج و غلات قابل استفاده هستند.

متخصصان تغذیه در برنابئو و والدبباس شرایط فیزیکی همه بازیکنان را با جزئیات دقیق بررسی می‌کنند. با این حال همیشه می‌توان با کمک یک برنامه نهایی تغییراتی در میزان پیشرفت بازیکنان ایجاد کرد. آنچلوتی تمام تلاش خود را می‌کند تا تیمش در بهترین شرایط باشد.

او علاوه بر این که به تغذیه مناسب بسیار معتقد است، به ریسک کمتر و گسترش حجم کار اعتقاد دارد. متخصصان روندی که آنچلوتی در پیش می‌گیرد را تایید می‌کنند و معتقدند که تغذیه و استراحت بازیکنان نقش اساسی در کارایی آنها دارد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: