اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

ابراهیم متقی - فشارهاي بين‌المللي و محدوديت‌هاي اقتصادي ايران پس از 5 مهر افزايش بيشتري پيدا مي‌كند. اين امر به‌گونه اجتناب‌ناپذير تأثير خود را بر زندگي اقتصادي و قابليت‌هاي تاكتيكي ايران به‌جا خواهد
منابع انسانی در بزنگاه آینده

منابع انسانی در بزنگاه آینده

محمدمهدی محمدی - روایت و تحلیلی از آخرین گزارش McKinsey & Company معتبرترین شرکت مشاوره مدیریت جهانی با عنوان HR Monitor 2025
چهارشنبه ۰۹ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 01
کد خبر: ۴۰۶۸۶
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۳ - ۱۹:۱۰

کرفس، آتش سرطان را خاموش میکند!

کرفس حاوی گروه‌های متعددی از مواد ضد سرطان است که از پیشرفت سلول‌های سرطانی در بدن و به وجود آمدن توده‌های بدخیم و غده‌های سرطانی پیشگیری می‌کند.
تدبیر24: کرفس حاوی گروه‌های متعددی از مواد ضد سرطان است که از پیشرفت سلول‌های سرطانی در بدن و به وجود آمدن توده‌های بدخیم و غده‌های سرطانی پیشگیری می‌کند.

عماد معصومی متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: کرفس سبزی مفید و پرخاصیت است که مصرف آن خطر بیماری‌های زیادی را کاهش می‌دهد.

وی افزود: املاح و ویتامین‌های موجود در کرفس، از نظر کمیت و کیفیت به صورتی تنظیم شده که نظیر آن را نمی‌توان در غذاهای دیگر مشاهده کرد.

معصومی تأکید کرد: کرفس حاوی گروه‌های متعددی از مواد ضد سرطان است که از پیشرفت سلول‌های سرطانی در بدن و به وجود آمدن توده‌های بدخیم و غده‌های سرطانی پیشگیری می‌کند.

وی با اشاره به اینکه آب کرفس از بروز سلول‌های سرطانی تا حد بسیار زیادی پیشگیری می‌کند، یادآور شد: اسید فونولیک موجود در کرفس و آب آن، تأثیر و عمل نوعی هورمون را که در رشد و نمو تومورهای سرطانی و ابتلا به سرطان نقش دارد، خنثی می‌کند.

معصومی خاطرنشان کرد: آنتی‌اکسیدان‌های موجود در کرفس نیز خطر آسیب‌ سلول‌ها را برطرف کرده و از این طریق از بروز سلول‌های سرطانی پیشگیری می‌کند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: