ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 April 27
کد خبر: ۴۰۷۲۲
تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۸

سفیر چین در آژانس: ادعاها را رد میکنم

'چنگ جینگیه' سفیر چین در آژانس بین المللی انرژی اتمی این ادعا را که کشورش تمایلی به لغو تحریم ها علیه ایران ندارد، رد کرد و گفت:پکن برای کاستن اختلافات میان ایران و 1+5 در تلاش است.
تدبیر24: این مقام چینی سه شنبه شب به وقت محلی در جمع خبرنگاران رسانه های خارجی در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه چین تمایلی به لغو تحریم ها علیه ایران ندارد، نمی دانم از کجا به این نظر رسیده اید. ما همیشه با ایران همکاری کرده ایم.

وی تصریح کرد: ما همواره طرفدار راه حل جامع بوده ایم که بر دو محور که یکی جلب اعتماد درباره ماهیت برنامه صلح آمیز هسته ای ایران است و دیگری حق قانونی و مشروع ایران در استفاده از انرژی صلح آمیز هسته ای .

سفیر چین در آژانس بین المللی انرژی اتمی گفت: امیدواریم با رسیدن به راه حل جامع، موقعیت بین المللی ایران بهبود یابد.

وی در پاسخ به سوال دیگری درباره امکان رسیدن به توافق در این دور از مذاکرات گفت: تمام مدت، یکسری مذاکرات را پیش بردیم و از نظر من امکان خوبی است که به راه حل برسیم اما مسایل سختی باقی مانده و باید به تلاش ها برای کم کردن اختلافات موجود ادامه دهیم.

وی این اختلافات را میزان غنی سازی اورانیوم ایران و مساله تحریم ها برشمرد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: