ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۰۷۳۰
تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۸

نگاه بورس به وین

بورس اوراق بهادار تهران روند صعودی روزهای گذشته خود را متوقف کرد و به مدار نزولی بازگشت.
تدبیر24: بورس اوراق بهادار تهران که نتوانسته بود در مذاکرات مسقط اخبار مثبتی را در یافت کند،اکنون نگاهش را به مذاکرات وین دوخته تا شاید نتیجه دلخواه را از دل این مذاکرات به دست بیاورد.

بنابراین با اتمام مذاکرات مسقط و آغاز دور جدید مذاکرات در وین،بورس تهران در انتظار نتیجه این دوره از مذاکرات نشسته و کاهش قیمت ها و افزایش عرضه ها را مشاهده می کند تا بعد از دریافت اخبار مثبت از وین ،مجددا روند صعوی خود را در پیش بگیرد.

بر این اساس حاکم شدن جو انتظار و نگرانی در بورس تهران موجب منفی شدن قیمت سهام شرکتها شد به طوری که در معاملات امروز اکثر سهام شرکتها قرمز شد و شرکتهای هلدینگ خلیج فارس، بانک تجارت، تاپیکو، توسعه معادن و فلزات، فولاد مبارکه، مپنا، بانک صادرات، سرمایه گذاری امید، بانک پارسیان، پتروشیمی پردیس و ایران خودرو بیشترین تاثیر منفی را در افت شاخص بورس گذاشتند.

همچنین در بازار امروزشرکت تازه وارد سیدکو از صف خرید 95 میلیون سهمی برخوردار شد و رشد 4 درصدی را تجربه کرد و در صد ر جدول قرار گرفت.بعد از سیدکو،سرمایه گذاری صنعت نفت،سرمایه گذاری شاهد و ایران خودرو دیزل بیشترین تقاضای خرید را به خود اختصاص داده و فولاد امیرکبیر کاشان،داروسازی امین و سیمان شرق برترین تقاضای فروش را به خود اختصاص دادند.

همچنین در بازار امروز حجم معاملات نسبت به روزهای گذشته اندکی کاهش پیدا کرد و در مجموع بیش از 722 میلیون سهم به ارزش 192 میلیارد تومان مورد معامله قرار گرفت و ارزش بازار سرمایه با کاهش به 340 هزار میلیارد تومان رسید.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: