توسعه و حاکمیت جزایر سه‌گانه

توسعه و حاکمیت جزایر سه‌گانه

محمدمهدی محمدی - توسعه جزایر سه‌گانه با استفاده از ابزار هوش مصنوعی از این جهت پیشنهاد می‌شود که باتوجه به بکر بودن منطقه، قابلیت و امکان ساخت شهری هوشمند به معنی واقعی با درنظر گفتن محدودیت ها و امکانات و اهمیت های ذکر شده و همچنین ماهیت جغرافیایی جزیره که امتیاز بالایی در کنترل امنیت سرزمینی دارد
مرزهای بی‌تفاوتی اجتماعی نزدیک‌تر از همیشه

مرزهای بی‌تفاوتی اجتماعی نزدیک‌تر از همیشه

فریبا نباتی - جامعه ما در حال حاضر با مرزهای بی‌تفاوتی اجتماعی همجوار شده است؛ فضایی که در آن افراد از مسئولیت‌های اجتماعی شانه خالی و به‌سمت رفتارهای غیرمسئولانه و آسیب‌زا سوق پیدا می‌کنند.
پنجشنبه ۳۰ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 20
کد خبر: ۴۰۸۰۳
تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۳۹۳ - ۱۶:۴۰

درگیری مسلحانه‎ محیط‌بانان و شکارچیان

رئیس محیط‌ زیست خرم‎آباد از دستگیری پنج شکارچی غیرمجاز در این شهرستان خبر داد.
تدبیر24: امین مرادی در منطقه لرستان، بیان کرد: طی گزارش همیاران فعال محیط‌زیست خرم‎آباد مبنی بر ورود شکارچیان غیرمجاز در منطقه آبستان کیان، محیط‌بانان به منطقه اعزام شدند.

وی اضافه کرد: پس از ایجاد درگیری مسلحانه‎ای بین محیط‌بانان و شکارچیان غیرمجاز، پنج متخلف تسلیم محیط‌بانان شدند.

مرادی ادامه‌داد: از متخلفان سه قبضه اسلحه ساچمه‌زنی و متاسفانه یک قطعه کبک به همراه ادوات سنتی شکار کبک (دیوجامه) کشف و ضبط شد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: