ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۴۰۸۳۲
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۱

ایران و روسیه دو شریک مطمئن

یک تحلیل گر روس اعلام کرد: ایران و روسیه دو شریک مطمئن هستند که منافع خود را درهمکاری ومشارکت با یکدیگر می بینند.
تدبیر24: دمیتری لکوخ روزچهارشنبه درگفتگو با تارنمای روسی 'ادناکو' خاطرنشان کرد: مسایل مختلف ایران وروسیه دو کشور همسایه را به یکدیگر نزدیک کرده است.

وی ازجمله عواملی که موجب تقویت همکاری های دو کشور شده است به منافع مشترک آنها در برقراری صلح و ثبات در منطقه اشاره کرد.

تحلیل گر روس خاطرنشان کرد: ایران هم مانند روسیه خواهان برقراری صلح و ثبات درمنطقه خاورمیانه است وازمناقشه ای که غرب به رهبری آمریکا در کشورهای منطقه برپا کرده اند ناراضی هستند.

لکوخ همچنین به فشارهای آمریکا وتحریم های یکجانبه این کشور درمورد روسیه وایران به عنوان عامل مهم دیگر برای نزدیکی دو کشور اشاره کرد.

وی یادآوری کرد : اوباما به تازگی تحریم ها درمورد ایران را برای یک سال دیگر تمدید کرد وروسیه را هم تهدید به وضع تحریم های جدید کرده است.

تحلیل گر روس گفت: مسکو و تهران در این شرایط منافع خود را در گسترش همکاری های دوجانبه می بینند وتلاش های گسترده ودامنه داری را برای رسیدن به این هدف آغاز کرده اند.

وی به عقد قرارداد احداث بلوک های هسته ای جدید در نیروگاه هسته ای بوشهر میان ایران و روسیه که روز 11 ماه نوامبر جاری انجام گرفت به عنوان نمونه بارز و نشانه عزم راسخ دو کشور برای توسعه همکاری های سودمند متقابل دانست.

لکوخ افزود: این قرارداد برای 10سال پیش بینی شده است ومسیر برای همکاری های گسترده تر ایران و روسیه را هموار می کند.

تحلیل گر روس نتیجه گیری کرد: ما می توانیم دو شریک مطمئن و سودمند برای یکدیگر باشیم و همکاری دو کشور موجب تقویت امنیت منطقه خواهد شد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: