توسعه و حاکمیت جزایر سه‌گانه

توسعه و حاکمیت جزایر سه‌گانه

محمدمهدی محمدی - توسعه جزایر سه‌گانه با استفاده از ابزار هوش مصنوعی از این جهت پیشنهاد می‌شود که باتوجه به بکر بودن منطقه، قابلیت و امکان ساخت شهری هوشمند به معنی واقعی با درنظر گفتن محدودیت ها و امکانات و اهمیت های ذکر شده و همچنین ماهیت جغرافیایی جزیره که امتیاز بالایی در کنترل امنیت سرزمینی دارد
مرزهای بی‌تفاوتی اجتماعی نزدیک‌تر از همیشه

مرزهای بی‌تفاوتی اجتماعی نزدیک‌تر از همیشه

فریبا نباتی - جامعه ما در حال حاضر با مرزهای بی‌تفاوتی اجتماعی همجوار شده است؛ فضایی که در آن افراد از مسئولیت‌های اجتماعی شانه خالی و به‌سمت رفتارهای غیرمسئولانه و آسیب‌زا سوق پیدا می‌کنند.
سه‌شنبه ۰۵ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 March 25
کد خبر: ۴۰۸۳۵
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۶

افزایش 2برابری سرمایه‌گذاری چینی

چین در نظر دارد سرمایه گذاری خود در صنایع زیرساختی ایران را به میزان دو برابر افزایش دهد.
تدبیر24: روز پنجشنبه با انتشار گزارشی به نقل از مقام های اقتصادی این کشور اعلام کرد: میزان سرمایه گذاری چین در صنایع زیرساختی ایران از 25 میلیارد دلار کنونی به 52 میلیارد دلار افزایش می یابد.

به نوشته این سایت خبری، دلیل افزایش این سرمایه گذاری و علاقه گسترده چینی ها به این کار، تحریم های اعمال شده از سوی کشورهای غربی علیه ایران عنوان شده است.

براساس گزارش یاد شده، تحریم های اعمال شده علیه ایران همچنین باعث شده نگاه چین در حوزه سرمایه گذاری های کلان از غرب به سوی شرق بویژه به کشور پهناور ایران متمرکز شود.

سرمایه گذاری های چین زمینه های گوناگون از جمله آب، برق، نفت، گاز، تولیدات پتروشیمی و برخی دیگر از طرح های صنعتی را شامل خواهد شد.

اسماعیل محصولی، معاون وزارت نیرو نیز پیشتر اعلام کرده بود که طرف چینی با پذیرش پیشنهادهای جدید بانک مرکزی جمهوری اسلامی برای شرکت در طرح های صنعتی آینده، سرمایه گذاری های خود در زمینه انرژی در ایران را به 2 برابر یعنی 52 میلیارد دلار افزایش می دهد.

براساس گزارشی که گمرک چین منتشر کرده، حجم مبادلات تجاری میان ایران و چین در 6 ماه نخست سال 2014 حدود 26.8 میلیارد دلار است.

این در حالیست که کل مبادلات تجاری چین با جهان در ژانویه 2014 بالغ بر 382 میلیارد دلار اعلام شده که 207 میلیارد دلار از این رقم مربوط به صادرات چین و 175 میلیارد دلار مربوط به واردات این کشور از جهان بوده است.

حجم تجارت دو کشور برای سال 2013 میلادی نیز حدود 15 میلیارد دلار برآورد می شود.

ایران و چین روابط دیرینه ای دارند و تاریخ مناسبات آنها به بیش از دو هزار سال قبل در زمان احیای جاده ابریشم باز می گردد.

چین همچنین یکی از بزرگترین واردکنندگان منابع انرژی از ایران محسوب می شود .

تبدیل چین از کشور مقصد جذب سرمایه به سرمایه گذار، باعث شده حرکت رو به رشد اقتصادی این کشور طی سالیان اخیر افزایش چشمگیری داشته باشد.

وزارت بازرگانی چین نیز پیش بینی کرده بود که به دنبال افزایش سریع سرمایه گذاری این کشور در خارج از کشور، میزان سرمایه جذب شده تا سال 2015 نسبت به سرمایه گذاری های انجام شده بیشتر شود.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی جامع اخبار و گزارشات بازار چین
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: