توسعه و حاکمیت جزایر سه‌گانه

توسعه و حاکمیت جزایر سه‌گانه

محمدمهدی محمدی - توسعه جزایر سه‌گانه با استفاده از ابزار هوش مصنوعی از این جهت پیشنهاد می‌شود که باتوجه به بکر بودن منطقه، قابلیت و امکان ساخت شهری هوشمند به معنی واقعی با درنظر گفتن محدودیت ها و امکانات و اهمیت های ذکر شده و همچنین ماهیت جغرافیایی جزیره که امتیاز بالایی در کنترل امنیت سرزمینی دارد
مرزهای بی‌تفاوتی اجتماعی نزدیک‌تر از همیشه

مرزهای بی‌تفاوتی اجتماعی نزدیک‌تر از همیشه

فریبا نباتی - جامعه ما در حال حاضر با مرزهای بی‌تفاوتی اجتماعی همجوار شده است؛ فضایی که در آن افراد از مسئولیت‌های اجتماعی شانه خالی و به‌سمت رفتارهای غیرمسئولانه و آسیب‌زا سوق پیدا می‌کنند.
شنبه ۰۲ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 March 22
کد خبر: ۴۰۸۴۵
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۳

تردد در راههای گلستان با زنجیرچرخ

مدیرکل راه و شهرسازی گلستان اعلام کرد: به دلیل بارش برف در محورهای کوهستانی استان از جمله جاده توسکستان - چهارباغ گرگان، رانندگان برای تردد از این راهها، زنجیر چرخ به همراه داشته باشند.
تدبیر24: علی بخش رستمی روز پنجشنبه اظهار کرد: شب گذشته در محور توسکستان - چهارباغ شاهد بارش 10 سانتی متر برف بودیم که با حضور به موقع راهداران، عملیات راهداری از جمله نمک پاشی و برفروبی انجام شد.

وی ادامه داد: اکنون بارندگی خفیف در محورهای کوهستانی استان به ویژه جاده توسکستان - چهارباغ ادامه دارد و جاده ها در محدوده ارتفاعات مه گرفته است.

مدیرکل راه و شهرسازی گلستان افزود: تمام راههای استان باز و تردد در آنها عادی و روان است اما به دلیل شرایط جوی حاکم بر منطقه و بارش باران و برف، سطح جاده ها به ویژه محورهای کوهستانی، لغزنده است.

وی از رانندگان خواست با احتیاط، رعایت مقررات و توجه به هشدارهای ماموران راهداری و پلیس، رانندگی کنند.

رستمی یادآور شد: تیم های طرح راهداری زمستانی در گردنه ها و محورهای کوهستانی آماده باش هستند و تلفن گویای 141 و سامانه پیامکی 1000141 و شماره تماس 5 -0173223131 مرکز مدیریت راه های گلستان در طول شبانه روز در خدمت رانندگان برای اطلاع از وضعیت راه های استان است.

استان گلستان افزون بر پنج هزار کیلومتر راه اصلی، فرعی و روستایی دارد که بیش از یک هزار و 500 کیلومتر آن کوهستانی است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: