تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 05
کد خبر: ۴۰۸۵۴
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۲

تونس دو گذرگاه مرزی خود را بست

دولت تونس در چارچوب تشدید اقدامات امنیتی و فراهم کردن جو امنیتی مناسب برای برگزاری انتخابات ریاست جمهوری، از امروز پنجشنبه به مدت سه روز دو گذرگاه مرزی را با لیبی، به نامهای 'راس جدیر' و 'ذهبیه' بست.
تدبیر24: دو گذرگاه مرزی مذکور فقط برای موارد ضروری به روی دیپلمات ها باز خواهد بود.

اداره امنیتی تونس در جلسه دیروز خود به ریاست 'مهدی جمعه' نخست وزیر تونس ضمن اعلام اقدامات پیشگیرانه امنیتی برای فراهم کردن جو امنیتی مناسب برای رای دهندگان، از مردم تونس خواست با اطمینان در انتخابات ریاست جمهوری این کشور که روز یکشنبه آینده برگزار می شود شرکت کنند.

در جلسه امنیتی مذکور که با حضور وزیران کشور، دفاع و خارجه تونس برگزار شد مسیر عملیات امنیتی و نظامی کنونی برای مبارزه با تروریسم و قاچاق بررسی شد.

همچنین در این جلسه اوضاع امنیتی لیبی و بازتاب آن بر مرزهای مشترک دو کشور لیبی و تونس مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در انتخابات اخیر تونس، حزب سکولار 'ندای تونس' با پیشی گرفتن از حزب اسلامی النهضه، 85 کرسی مجلس را به دست آورد و حزب النهضه نیز توانست 69 کرسی را کسب کند.

حزب اتحاد میهنی آزاد نیز 16 کرسی و حزب جبهه مردمی که حزبی چپگراست، 15 کرسی را به دست آورد.

تونسی ها یکشنبه گذشته برای انتخاب نمایندگان خود در مجلس این کشور، به پای صندوق های رای رفتند.

آمارهای دولتی از مشارکت نزدیک به 61.8 درصدی واجدان شرایط در این انتخابات حکایت دارد. تونسی ها در این انتخابات 217 نماینده را از میان حدود 13 هزار نامزد، به مجلس تونس فرستادند.

تونس در سال 1956 از فرانسه استقلال پیدا کرد و 'حبیب بورقیبه' اولین رییس جمهوری و حاکم مطلقه این کشور بود که پس از 31 سال حکومت استبدادی و با مشت آهنین، ، به دنبال یک دوره اعتراض های محدود و خیابانی مردم، در سال 1987 به دست زین العابدین بن علی، افسر عالی رتبه پلیس سرنگون شد.

بن علی نیز پس از 23 سال در شرایطی مشابه در نیمه ژانویه 2011 (24 دی 1389) سرنگون شد و به عربستان سعودی گریخت.

منبع: خبرگزاری الشرق الاوسط
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: