ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۰۸۷۳
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۵

واردات پیراهن مشکی چینی!

به گفته این فعال بخش خصوصی باید از دولت بخواهیم که از ورود کالاهایی که توان تولید داخل دارند جلوگیری شود.
تدبیر24: ابراهیمی دبیر شورای مشترک اتاق ایران و ترکیه در همایش کارآفرینی و تولید ملی با اشاره به اینکه کارهای موجود و گذشته در حال از بین رفتن است، اظهار داشت: آیا احیا و تثبیت مشاغل موجود کارآفرینی محسوب نمی‌شود؟ در گذشته ۳۵۵ هزار جواهرساز، طلاساز و میناکار داشتیم که اکنون فقط ۵۰ هزار نفر از آنها باقی مانده است، در حالی که گزارش شده محرم امسال نیز یک میلیون دست پیراهن مشکی از چین وارد شده است.

دبیر شورای مشترک اتاق ایران و ترکیه گفت: یکی از اعضای اتحادیه کفش سفارش واردات ۲۰۰ هزار جفت کفش چینی داده، در حالی که ۲۵۵ هزار کفاش در کشور با بحران روبه‌رو هستند.

وی با بیان اینکه بازار جواهرات ایران به دست ترکیه افتاد، گفت: ۴ میلیارد دلار ارزش صادرات جواهرات ترکیه به دیگر کشورها است. ابراهیمی با بیان اینکه در کنار کارآفرینی نیاز به انجمن بازآفرینی داریم، تصریح کرد: ۴ میلیون دلار ارزش صادرات کشور ترکیه به روسیه بوده، در حالی که ۲۵۵ هزار کفاش ما در حال بحران هستند، وقتی کفاشی از بین برود، چرم‌سازی هم از بین خواهد رفت.

به گفته این فعال بخش خصوصی باید از دولت بخواهیم که از ورود کالاهایی که توان تولید داخل دارند جلوگیری شود.

وی با اشاره به اینکه یک از اعضای اتحادیه کفش سفارش ۲۰۰ هزار کفش چینی داده است، گفت: چرا اصلاً باید این گونه فردی عضو اتحادیه باشد و این کار را انجام دهد، باید با همبستگی و همت مدیران و اتحادیه جلو ورود آزادانه کالا به کشور را بگیریم.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: