ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۰۹۲۷
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۲

پنج هزارو 459نفر، قربانی ابولا

تعداد مرگ و میرهای ناشی از ابتلا به ویروس مرگبار ابولا به پنج هزار و 459 نفر از مجموع 35 هزار و 115 مورد ابتلا به ویروس رسید.
تدبیر24: سازمان بهداشت جهانی روز جمعه با انتشار این آمار افزود: با این حال، این ارقام منعکس کننده کامل واقعیت نیست.

سازمان بهداشت جهانی روز چهارشنبه آمار مرگ و میر ناشی از ابولا را پنج هزار و 420 نفر تا 18 نوامبر (27 آبان ماه) اعلام کرده بود.

ابولا از دسامبر 2013 (آذرماه 92) در گینه آغاز شد و تا 27 آبان سال جاری در این کشور یک هزار و 214 کشته از مجموع 2 هزار و 47 ابتلا بر جای گذاشت.

در لیبریا تعداد کشته ها 2 هزار و 963 تن از مجموع هفت هزار و 82 مورد ابتلا به ویروس بوده است.

در سیرالئون نیز بر اساس آمار سازمان بهداشت جهانی، یک هزار و 267 نفر تلف شده اند و تعداد کل مبتلایان در این کشور 6 هزار و 190 نفر بوده است.

در کشور مالی، این سازمان از 6 مورد مرگ خبر داده است.

از نیجریه و سنگال طی بازه ای زمانی 52 روزه تغییری در نتایج مرگ های ناشی از این ویروس گزارش نشده است. در نیجریه 20 مورد ابتلا گزارش شده بود که هشت نفر از آنان کشته شدند و در سنگال تنها یک دانشجوی گینه ای مبتلا بود که درمان شد.

در میان کادر بیمارستانی اما وضعیت بسیار وخیم تر بود به گونه ای که از 588 نفر مبتلا به ویروس ابولا، 337 تن کشته شدند.

در آمریکا نیز تنها یک مورد مرگ آمریکایی لیبریایی تبار از مجموع چهار مبتلا گزارش شد. در همین حال یک پزشک سیرالئونی که در کشورش مبتلا به ویروس شد به آمریکا منتقل شد اما در آنجا درگذشت.

منبع: فرانس 24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: