ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۰۹۳۷
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۳

آنچه در مورد میگو باید بدانید

یک کارشناس آبزی‎پروری گفت: میگو بدلیل دارابودن اسیدهای چرب غیراشباع خیلی سریع خراب می‎شود.
تدبیر24: مهندس غلامحسین اکبری در منطقه لرستان، بیان کرد: میگوها از خانواده سخت‌پوستان هستند و در دریا زندگی می‎کنند و تنها برخی از گونه‎های آن در آب شیرین یافت می‎شوند.

وی اضافه کرد: در ایران میگوهای خوراکی آب شور در دریای عمان و خلیج‌فارس زندگی می‎کنند این میگو را دریایی می‎نامند و به وسیله لنج – کشتی صید شده و به ساحل حمل می‎شود.

اکبری ادامه‌داد: در ساحل بر حسب اینکه عمل آوری شود یا بصورت تازه به بازار مصرف انتقال یابد نیز مسیر جداگانه‎ای را می‎پیماید.

این پژوهشگر آبزی‎پروری تصریح‌کرد: نوع دیگر میگو، میگوی پرورشی است که در سواحل خلیج‌فارس و دریای عمان با استفاده از آب دریا که توسط کانال به سمت مزارع هدایت شده مستقیماً در محیط دریا پرورش داده می‎شود.

اکبری تفاوت میگوی پرورشی و دریایی را تفاوت گونه، نژاد، صید و روش عرضه میگو دانست و افزود: میگو بدلیل دارا بودن اسیدهای چرب غیراشباع خیلی سریع خراب می‎شود، چون تمام اندام‎های گوارش میگو در ناحیه سر قرار دارد.

این محقق آبزی‎پروری اظهارکرد: شروع مرحله فساد از ناحیه سر تا قسمت بدن است که با شروع مرحله فساد، سر میگو را جدا کرده و بدون سر به فروش می‎رسانند. در مرحله بعد پوست میگو را جدا کرده و عضله تنها می‎ماند، البته این بدان معنی نیست که هر میگوی بسته‎بندی شده بدون سر دارای مشکل بوده چون ممکن است بر اثر بازار مصرف میگو را سرکنی یا آن را پوست‌کنده به فروش برسانند.

وی یادآور شد: میگو باید با سر بوده و سر آن سفت و محکم به بدن چسبیده باشد، رنگ میگو بسته به گونه، نژاد و محیط زندگی متفاوت است اما بعد از پخت تقریباً تمامی میگوها به رنگ صورتی مایل به قرمز در می‎آیند که شدت این رنگ نشانه سلامت میگو است.

این کارشناس آبزی‎پروری گفت: هر چقدر از پخت کمتر صورتی شود کیفیت پایین‎تری دارد، رنگ میگو باید یکنواخت بوده و لکه‎های سیاه درشت نداشته باشد. خال‎های ریز پراکنده در سطح بدن طبیعی است.

اکبری یادآور شد: میگوی تازه بوی بدی ندارد و فقط بوی خاص میگو را دارد که اصلا تند نیست، ولی در صورت خراب شدن بوی شدید و تند آمونیاک از آن استشمام می‎شود.

وی بیان کرد: از نظر نوع پرورشی و دریایی آن هیچ فرقی ندارد یعنی میگوی دریایی که از لب ساحل بلافاصله بعد از صید به فروش می‎رسد،، بدون بو است.

این محقق آبزی‎پروری اظهارکرد: اگر میگو بصورت تازه از شهرهای جنوبی خریداری شود باید در همان محل فقط سر را جدا کرده و با پوست فریز شوند.

اکبری تصریح‌کرد: اگر میگو به صورت بسته‌بندی شده و منجمد خریداری می‎شود باید به تاریخ تولید، انقضا و کد بهداشتی جعبه دقت شود. سپس آن را در فریزر خانگی و حدود ۱۸- درجه سانتیگراد نگهداری کرد، بسته‌بندی باید بصورتی باشد که مجبور به دو بار فریزکردن میگو نشود.

این پژوهشگر اضافه کرد: برای این کار می‎توان وقتی میگو خریداری شد بیش از حالت انجماد خارج شود، باید سر میگو را جدا کرد و آن را در پلاستیک به اندازه مصرف هر وعده قرار داد و البته فوری آن را داخل یک جعبه و درون فریزر گذاشت.

وی بیان کرد: میگویی که پوست آن کنده شده به مدت زیاد نمی‎توان در فریزر نگه داشت، مگر در شرایط خاص و بسته‌بندی خاص که حتی در آن صورت هم مدت نگهداری طولانی نیست.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: