ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۰۹۵۱
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۳

تقدیر رهبری از دکتر ظریف

رهبر معظم انقلاب در سال 1369 و بعد از تثبیت حقوق حقه ملت ایران در مجامع بین المللی با صدور پیامی خطاب به دکتر ولایتی - وزیر خارجه وقت- مراتب قدر شناسی خود را نسبت به ایشان و همکارانشان از جمله دکتر محمّد جواد ظریف - سفیر وقت جمهوری اسلامی در سازمان ملل- ابلاغ کردند.
تدبیر24: در بخش هایی از پیام رهبری آمده است: لازم می دانم حق شناسی خود را نسبت به یکایک برادران ارجمندی که در وزارت خارجه با ابتکار و اخلاص هوشمندانه خود در یکی از مقاطع حساس و خطیر ایران، به ملت و کشور خود خدمتی بزرگ کردند و دین خود را به اسلام و انقلاب ادا نمودند، ابراز نمایم.

گفتنی است رهبری ذیل نامه قدردانی به دکتر ولایتی - وزیر امورخارجه وقت- در ارتباط با قطعنامه 598، از جمعی از دست اندرکاران سیاست خارجی جمهوری اسلامی در پایان جنگ تحمیلی از جمله دکتر حسن روحانی - دبیر وقت شورای عالی امنیت ملی - و دکتر محمّد جواد ظریف - سفیر وقت جمهوری اسلامی در سازمان ملل- با اهداء لوح تقدیر، تجلیل کردند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: