آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۴۰۹۷۲
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۵

تعطیلی چند فرودگاه و بندر لیبی

فرماندهی ستاد کل ارتش ملی لیبی روز جمعه اعلام کرد، ارتش دو فرودگاه معیتیق طرابلس و مصراته و نیز بنادر مصراته، سرت و زواره را تعطیل کرده است.
تدبیر24: این تصمیم از سوی فرماندهی کل ارتش لیبی پس از آن اتخاذ شد که بیم استفاده از این مراکز به وسیله گروه های تروریستی این کشور از جمله داعش تشدید شده است.

ارتش لیبی تا اطلاع ثانوی این فرودگاه ها و بنادر تعطیل شده را به عنوان محدوده های نظامی تلقی می کند.

تروریست های داعش هفته گذشته شهر درنه در غرب لیبی را تصرف کردند؛ این موضوع درجه تهدیدهای امنیتی را در این کشور بیش از پیش بالا برده است.

منبع: اسکای نیوز
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: